PROBALA JE da ima SE*S 30 dana zaredom, OVAKAV rezultat nije očekivala!
Činilo joj se kao nemoguća misija da baš svaki dan, 30 dana zaredom ima seks, Foto: Shutterstock

da li biste i vi?

PROBALA JE da ima SE*S 30 dana zaredom, OVAKAV rezultat nije očekivala!

Dečka je lako nagovorila na izazov, a ona je i dalje bila skeptična 

Objavljeno: 21.12.2019. 13:09h
  • 6

Svaki dan seks? Akcija u krevetu od koje vam se nivo adrenalina samo diže? Svojevrstan eksperiment prihvatila je novinarka magazina "Kospomolitan" i ovo su njeni rezultati.

Paisli Gilmur prvo nije želela da isproba ovaj izazov. Činilo joj se kao nemoguća misija da baš svaki dan, 30 dana zaredom ima seks. - Koleginica mi je predložila ovo. Iako u magazinu pišem o seksu, ideja da to i radim mesec dana bila mi je mrska. Mrzelo me - započela je Paisli. Međutim, kad je temu pomenula urednici, ona je bila oduševljena i rekla joj da pokuša. Izazov je originalno krenuo sa portala "Redit", a pravila su da partneri imaju pravo na veto, nije dozvoljeno nešto što je neprijatno i bio je dozvoljen i običan seks.

foto: Shutterstock

- Smisao svega? Da izađem iz zone komfora - opisuje Paisli. Dečka je lako nagovorila na izazov, a ona je i dalje bila skeptična. Prvi dan su imali seks ujutro, pre posla, jer su pravila nalagala da prvi dan moraju da imaju seks bilo kad osim u vreme pre spavanja. Drugi dan su doživeli prvi neuspeh. - Trebalo je da probamo novu pozu, a ja sam baš taj dan htela da perem kosu. Došla sam umorna s posla, oprala kosu i umorna zaspala na kauču - iskreno je priznala novinarka. Šesti dan imali su goste, izašli su u grad, bili pripiti, pa ništa nije bilo od seksa. Od sedmog do 13. dana izazova njen dečko bio je na putu, a i u sledećim danima imali su problema.

Na kraju bilans je bio takav da su imali seks samo 14 dana od ukupno 30. - Mislim da je ovaj izazov totalno bezveze - zaključila je novinarka, koja se posle svega osećala kao potpuni gubitnik. Njeno mišljenje je da je ovaj izazov nemoguć za ljude koji rade, imaju prijatelje i porodicu. Ona nije bila spremna da se odrekne svega zarad seksa i smatra da život i vezu čine i druge stavri u kojima treba da uživate sa partnerom.

Bonus video:

GLOSSY LIČNO Dejan Dedić: Uvek ću pamtiti Glogovčev savet

(Espreso.rs / Superzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media