Ovu su 5 pitanja za sve tipove koji žele seks bez kondoma (FOTO)

Brutalno iskreno

Ovu su 5 pitanja za sve tipove koji žele seks bez kondoma (FOTO)

Često se susretala sa željama muškaraca da sa njom imaju seks bez zaštite, pa je rešila da im postavi par brutalno iskrenih pitanja
Objavljeno: 05.01.2016. 19:24h

Čitateljka interenet magazina Elite Daily napisala je brutalno iskreno pismo u kojem kaže da je svaki tip, sa kojom je spavala, pokušao da izbegne korišćenje kondoma. Mislite da znate kako se koristi? Evo šta nikako ne smete raditi s kondomom! (FOTO) - Kao da je u pitanju epidemija. Kao da svi misle da su imuni na bolesti. Ali to nije istina i zato želim da postavim par pitanja svim muškarcima koji misle da je OK imati seks bez kondoma - napisala je ona i postavila pet pitanja za sve muškarce koji žele seks bez zaštite.

1. Da li uopšte razumeš kako funkcionišu seksualno prenosive bolesti? Da li je moguće da si toliko glup? Ili još gore, da li uopšte nisi svestan ili ti jednostavno nije stalo? Nije mi bitno ako ti je seks „bolji“ jer ne koristiš kondom. Tvoje samopoštovanje je veorvatno na nuli ako nisi zabrinut za hlamidiju, herpes, HIV...
2. Šta misliš o trudnoći? Pretpostavljam da bi ti bilo svejedno ako umrem. Ali šta bi se desilo ako bih zatrudnela tokom jednog seksa bez kondoma, a tri godine kasnije bi ulicama skakutala mini verzija tebe, da li bi ti onda bilo briga? Većina mojih seksualnih partnera čak ni ne pita da li koristim kontraceptivne pilule. Umesto toga mi objašnjavaju da će biti pažljivi bez kondoma. Verovali ili ne, pažnja nije toliko efikasna kao što mislite. Čak i da budete pažljivi, vi niste ti koji će se sledećeg jutra probuditi brinući o tome da li će tog meseca dobiti menstruaciju.
3. Da li ti je uopšte stalo do sebe? Mogu da razumem ako ti nije stalo do mene. Ali činjenica da si spreman da sebe izložiš riziku i zaraziš se, me potpuno zbunjuje. Naravno, ovo je samo jedno od pitanja koja sebi moraš da postaviš pre nego što imaš seks. Znam da možda izgledam „čisto“, ali kako prokleto možeš da znaš da to i jesam!
4. Da li zaista veruješ da 10 minuta zadovoljstva vredi dovoljno da ne razmišljaš o opasnim posledicama? Ne interesuje me koliko ti je penis lep. Ne zanima me to što smo oboje napaljeni ili koliko si vešt ljubavnik. Da li je bilo koji orgazam vredniji od zdravlja, važniji od života? Možemo da imamo sjajan seks i sa kondomom! Ako se ja osećam bezbedno i opušteno jer ga nosiš, seks će verovatno biti još bolji.
5. Da li se nadaš da ćemo ćutati? Možda su devojke u prošlosti ćutale, pa misliš da možeš sve i izvučeš se. Ne više. Ne želim da ćutim i ležim mirno dok ti ugrožavaš moje telo! Priznajem, i ja sam donedavno ćutala. Ponekada se plašimo da progovorimo jer smo uplašene ili ne želimo da tebi kvarimo doživljaj i uživanje.
(Espeso.rs / 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media