MUŠKARCI I ŽENE, VIŠE NEMA DILEME! Otkriveno ko zaista želi više seksa u vezi!
Foto: Profimedia

da li se slažete?

MUŠKARCI I ŽENE, VIŠE NEMA DILEME! Otkriveno ko zaista želi više seksa u vezi!

Žene i muškarci mogu da imaju različite potrebe za seksom, jednom je uvek potrebno više takve aktivnosti

Objavljeno: 07.02.2018. 22:45h
  • 1

Ako se ne slažete se s partnerkom u nekim bitnim stvarima, bilo da želite, odnosno ne želite da imate porodicu, kako i gde potrošiti novac i gde se vidite u budućnosti, vaš odnos može doživeti neuspeh. Ali seks je takođe veoma važan za vaš odnos.

Pa šta će se onda dogoditi ako imate različite želje i potrebe? Za početak, to je sasvim normalno.

Čak ako bi jedno od vas volelo da imate bogatiji seksualni život, smanjena seksualna aktivnost ne znači nužno kraj vaše veze.

foto: Profimedia

Provedeno je istraživanje na više od pet hiljada ispitanika, a rezultati istraživanja otkrili su da seksualna intimnost, strast i učestalost seksa imaju tendenciju oscilacije tokom dugogodišnjeg odnosa. Tačnije, muškarci su hteli više seksa od žena.

Oko 30 % žena, koje nemaju decu, reklo je da njihov partner želi da imaju više seksa nego što inače imaju, dok je samo 17 % muškaraca bez dece reklo isto za svoje partnerke.

Razlika je postala još izraženija kada su pitali žene koje imaju decu. Njih 40%je reklo da njihovi partneri žele više seksa, a samo 10% očeva je ponovilo isto.

Ali ovo je jedna zanimljiva stvar: istraživanje je pokazalo da smanjena seksualna aktivnost parova nije bila povezana s nezadovoljstvom partnera.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media