MISLIŠ DA TE VARA? 6 najboljih načina da ga UHVATIŠ U AKCIJI! (FOTO) (GIF)
Dečko vara devojku, Foto: profimedia

uhvati ga ne delu

MISLIŠ DA TE VARA? 6 najboljih načina da ga UHVATIŠ U AKCIJI! (FOTO) (GIF)

Iako je samo 1 od 10 ispitanika imao hrabrosti da izabere ovu metodu, skoro 50 procenata njih pronašlo je na ovaj način dokaz partnerove prevare

Objavljeno: 10.01.2018. 14:47h
  • 8

Sumnja da vas partner vara često je opravdana, jer statistika pokazuje da 1 od 5 muškaraca i žena vara svoje partnere. Ako prepoznate neke od klasičnih znakova prevare, možda je vreme da preduzmete nešto.

Ali kako biti potpuno siguran u to da vaš partner ima aferu?

Jedno onlajn instraživanje, sprovedeno na uzorku od preko 1000 Evropljana i Amerikanaca koji su sumnjali u neverstvo partnera, otkrilo je da su oni koristili jednu od šest metoda za opravdavanje svoje sumnje: proveravali su partnerov telefon, čitali im poruke, uhodili su ih na društvenim mrežama, proveravali njihova nedavna pretraživanja interneta, ispitivali zajedničke prijatelje i pratili ih u tajnosti.

Kako uhvatiti dečka da vas vara?
Kako uhvatiti dečka da vas vara?foto: giphy

Najefikasnija strategija je praćenje partnera u koga sumnjate. Iako je samo 1 od 10 ispitanika imao hrabrosti da izabere ovu metodu, skoro 50 procenata  njih pronašlo je na ovaj način dokaz partnerove prevare. Međutim, ova strategija je mač sa dve oštrice, jer se konstantno praćenje partnera može smatrati uhođenjem i ostavlja duboke emotivne posledice.

Ostale efiksne metode uključivale su proveru poruka na telefonu, koja je potvrdila neverstvo u 39,5% slučajeva, ispitivanje zajedničkih prijatelja, sa nešto više od 38% i provera nedavno otvaranih stranica na računaru (32,3%). Ove strategije su možda razumnije od praćenja, ali u nekim zemljama protivzakonito je proveravati nečiji telefon. U tom slučaju bi komunikacija sa partnerom bila najbolje rešenje za otkrivanje istine.

Kako uhvatiti dečka da vas vara?
Kako uhvatiti dečka da vas vara?foto: giphy

Bonus video:

Stvari koje muskarci rade ako vas stvarno vole!

(Espreso.rs / Izvor: besnopile.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media