Za dobar seks su najvažnije ove 3 reči! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

izgužvana postelja

Za dobar seks su najvažnije ove 3 reči! (FOTO) (GIF)

Stručnjaci ističu i da je za dobar seks ključno seksualno samopouzdanje, 

a neophodan deo tog samopouzdanja jeste ljubav prema sopstvenom telu

Objavljeno: 13.12.2017. 14:04h
  • 24

Niko ne može da vam čita misli, kao što to ni vi ne možete. A ako još uvek očekujete od partnera, znajte da to jednostavno nije moguće, a važi i za krevet. Drugim rečima, vaš partner ne može sam znati šta vama odgovara, a šta radi pogrešno.

Zadnji broj u godini rođenja otkriva nešto jako zanimljivo o vama! (FOTO) (GIF)

Pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan seksualni život bi glasilo ovako: ako partner radi nešto što vam se ne sviđa, ne smete to prećutati. Upravo zato brojni seksualni terapeuti savetuju kako bi svi trebali da koriste tri čarobne reči za što kvalitetniji seksualni život, a to su: ‚‚pokušajmo to ovako".

foto: giphy

Pitate se zašto su ove reči čarobne? Zato što pomoću njih nećete morati da trpite nešto što vam se ne sviđa, jer preuzimate konkretnu inicijativu, ali ona je u obliku predloga koji neće naljutiti vašeg partnera.

Stručnjaci ističu i da je za dobar seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan deo tog samopouzdanja jeste ljubav prema sopstvenom telu.

foto: profimedia

Morate gledati na sebe kao na seksualno biće. Važna je i briga o izgledu kako biste se osećali dobro i zadovoljno. Kada se osećate dobro u sopstvenom telu, takav će vam biti i seksualni život.

Treća stvar koja je ovde ključna jest činjenica da morate dobro poznavati svoje telo i znati šta želite do najsitnijeg detalja kako bi vam partner mogao ispuniti sve želje.

foto: giphy

(Espreso.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media