UHVATILA MUŽA U PREVARI: I rekla njegovoj ljubavnici samo jednu stvar! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

teške reči

UHVATILA MUŽA U PREVARI: I rekla njegovoj ljubavnici samo jednu stvar! (FOTO) (GIF)

‚‚Kupio je sebi novi auto iako se oko toga dogovorili, ali znaš šta? Ona velika lepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posedujem polovinu od svega toga."

Objavljeno: 07.12.2017. 20:06h
  • 28

Parovi koji žive zajedno se lakše goje od ljudi koji žive sami! (GIF)

Jedna žena iz Njujorka je otkrila da je muž vara. U njegovom automobilu pronašla je maskaru koja jojnije pripadala, a u sobi i grudnjak koji nije bio njene veličiine.

Besna žena se suočila sa mužem, koji je sve poricao i tvrdio da je ona "kontrol frik". Onda je rešila da ljubavnici napiše brutalno pismo u kojem nije štedela ni njega ni nju.

foto: giphy

- Ostavila si svoju maskaru u autu mojeg muža. Smeđe boje, marke ‚‚Covergirl". Ostavila si i nešto odeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj grudnjak. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Grudnjak ti je smrdeo na piće.

Nedavno je oslabio nešto kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i klince, konačno je prestao da pije. Kupio je sebi novi auto iako se oko toga dogovorili, ali znaš šta? Ona velika lepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posedujem polovinu od svega toga.

Nadam se da si svesna šta ćeš dobiti. Dobićeš srednjovečnog muškarca, bez prebijenog centa u džepu.

foto: profimedia

Ukoliko imaš decu, a ja mislim da imaš, jer si jedno veče kada nas nije bilo kod kuće, zaboravila vrećicu punu sladoleda i slatkiša, namenjenu klincima, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam videla da jede takve stvari, moraš znati sledeće. On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala ići u narodnu kuhinju, kako bih prehranila svoju decu, zbog njegovih dugova. Srećno ti bilo s tim!

foto: giphy

Moj ti je savet, nemoj se udavati za njega. On ti je sebičan u krevetu, sebičan u životu i samo će te iskoristiti. Vrlo verojatno će opet početi dapije, a njegovo raspolaganje sa novcem će te odvesti u bankrot. Meni je to dva puta učinio. Njegova će porodica da te mrzi, veruj mi, hrpa su čudaka, a ako ti to nije dovoljno, zapamti da je pomalo i glup i da ćeš zbog njega imati mnogo problema.

foto: profimedia

Ako si normalna osoba, shvatićeš ovo na pravi način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je seks jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Ako ga gledaš kao zadnji voz, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigde, osim u propast. - napisala je ona.

foto: giphy

(Espreso.rs / Izvor: Uspješnažena.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media