Šta o njemu govori stenjanje tokom orgazma? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

pesnik ili bojažljivac?

Šta o njemu govori stenjanje tokom orgazma? (FOTO) (GIF)

Prvi pisani zapis o orgazmu potiče iz Stare Grčke i bio je prilično štur i primitivan

Objavljeno: 29.11.2017. 12:00h
  • 17

Da li srce stvarno iznenada može da prestane da radi tokom seksa? (FOTO) (GIF)

Prvi pisani zapis o orgazmu potiče iz Stare Grčke i bio je prilično štur i primitivan. Međutim, definicija orgazma zapravo nije uopšte komplikovana, ukratko: orgazam predstavlja završni oblik seksualne naslade, odnosno vrhunac seksualnog užitka.

Neposredno „pre tačke orgazma“, dolazi do raznih telesnih promena kod muškarca, ubrzan rad srca, ritmično i ubrzano pomeranje karlice, nagli dotok krvi ka donjem delu tela, jače znojenje i na kraju orgazam.

Većina muškaraca svoj orgazam poprati i „stenjanjem“, odnosno, specifičnim zvukovima karakterističnima za različite tipove muškaraca. Ovo je 5 tipova „stenjavaca“…

foto: giphy

Tip 1: Pesnik

On uživa u vašim „baršunastim bedrima“, „grudima boginje“ i želi sa vama „uroniti u beskrajno more strasti“? Ako za vreme seksa baca pesničke fraze koje se mogu naći u jeftinim erotskim romanima, radi se o jako kreativnom ljubavniku punom razumevanja. Ovaj tip muškarca nije za prolazne vezice.

On želi čvrstu i duboku vezu.

Nagrada? Jako, jako strastan seks koji uključuje sva čula!

foto: profimedia

Tip 2: Šaljivac

Svoj penis naziva „čarobnim štapićem“, a kad mu kažete da ga želite snažno i do kraja, odgovara: „Šta želiš? Hleb i mleko?“ Šaljivac želi tim „smešnim“ opaskama sakriti svoju nesigurnost i potrebno mu je puno potvrđivanja.

Najbolja strategija: u početku se nasmejte, potom mu smanjite nesigurnost (davanjem komplimenata), a on će onda već jednom ućuitati.

foto: giphy

Tip 3: Pozitivac

Osim radsnog „Da, da, DAAA!“ ništa drugo ne govori u krevetu? Čestitamo, pozitivac je, jednostavan tip otvorenog uma. Njemu ne smetaju kratke i površne veze (čitaj: tu i tamo povremeni seks). Za njega vam ne trebaju uputstva za upotrebu.

foto: profimedia

Tip 4: Bojažljivac

„Je li ti ovo dobro?“ ili „Jesam li dovoljno nežan? Ne boli te?“ Taj tip je perfekcionista, ali ujedno je i nesiguran. Pozitivno kod njega: želi sve da uradi ispravno, jer ste mu na prvom mestu. Svoje potrebe stavlja u drugi plan.

foto: giphy

Tip 5: Prostak

Rado vas u krevetu zove „kurvice“, a vi ga trebate „dobrooo zadovoljiti“. Taj tip ima prljavu jezičinu, ali i prljave misli,  nema stvari u krevetu koje mu ne odgovaraju. S takvim tipom može ti biti jako uzbudljivo!

foto: profimedia

(Espreso.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media