Zašto muškarci baš toliko luduju za velikim guzama? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

izbaci zadnjicu!

Zašto muškarci baš toliko luduju za velikim guzama? (FOTO) (GIF)

Zanimljivo je da pretereno zaobljena zadnjica kao što je ima Dženifer Lopez, podjednako privlačna i muškarcima i ženama

Objavljeno: 02.11.2017. 10:35h
  • 45

Toalet papir u stvari ne čisti dobro guzu - stručnjaci znaju zašto! (FOTO) (GIF)

Iako grudi spadaju u listu najpoželjnijih ženskih atributa, muškarci najviše favorizuju guzu. Istraživanje Univerziteta Minjo u Portugalu je pokazalo da su žene sa isturenom zadnjicom veoma atraktivne muškom polu zbog čega, žargonski rečeno, pokupe sve frajere.

Naučnici tvrde da muškarci zaobljenu i veliku pozadinu doživljavaju kao znak da su seksualno zainteresovane. Stvar je u tome što, da bi izbacile zadnjicu, žene moraju da pomere karlicu unazad.

foto: giphy

Uzimajući u obzir prethodna istraživanja da ženke u životinjskom svetu to rade da bi poslale signale mužjacima da su spremne za parenje, naučnici su došli do zaključka da je takav položaj evoluirao.

foto: Profimedia

Danas je ‚‚prešao" na ljude, pa samim tim žene danas tako pokazuju da su zainteresovane za nekog muškaraca u seksualnom smislu.

- Ovo možda može objasniti zašto žene nose visoke štikle i zašto ih muškarci smatraju privlačnijima kada ih nose - jer je tada zadbnjica isturena, - objašnjava vođa studije Farid Pazuji.

foto: Profimedia

Zanimljivo je da pretereno zaobljena zadnjica kao što je ima Dženifer Lopez, podjednako  privlačna i muškarcima i ženama.

foto: Profimedia

(Espreso.rs / Izvor: avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media