5 pitanja o ženama koja kopkaju sve muškarce, a ni jedan ne sme da ih pita! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nikad im neće biti jasno

5 pitanja o ženama koja kopkaju sve muškarce, a ni jedan ne sme da ih pita! (FOTO) (GIF)

Zašto žene glume orgazam i šta stvarno žele od muškaraca? Na takva pitanja vam može jedino odgovoriti žena

Objavljeno: 30.10.2017. 20:33h
  • 24

Samo po glasu možete otkriti da li vam je neko neveran! (FOTO) (GIF)

One znaju nešto što vas zanima, i to jako?! A volele bi da znaju šta se vi to pitate kad ste sa njima. Ukoliko i vas muče pitanja koja vam baš i nije prijatno da im postavite, ovde možete pronaći odgovore.

Žene žele nekog pored koga će se osećati atraktivno, seksi, nekoga ko će im to pružiti kroz komplimente i pažnju, a posle se i to menja.

5 pitanja o ženama koja kopkaju sve muškarce, a ni jedan ne sme da ih pita!

foto: giphy

1. Šta žene stvarno žele od muškaraca?

Žene, pre svega, žele nekog pored koga će se osećati atraktivno, seksi... Nekoga ko će im to pružiti kroz komplimente i pažnju. Posle se ženske potrebe menjaju u skladu sa osećanjima i razvojem čitave veze.

Savet za žene:

Recite mu partneru u čemu najviše uživate tokom seksa. Ili mu jednostavno pokretima to isto dočarajte. To će ga podstaći da više radi ono što vam odgovara.

Savet za momke:

Objasnite joj da vam je stvarno bitno da je zadovoljite. Izmasirajte je ili joj pripremite toplu kupku pa, kada se opusti, polako započnite razgovor o tome šta voli.

foto: profimedia

2. Zašto žene glume orgazam?

Glavni razlog je to što žele da završe seksualni čin, a pritom ne povrede  partnerova osećanja. Ali, postoji i puno drugih razloga. Žene uglavnom brinu o muškarčevim potrebama više nego o svojim. Ponekad su stres, depresija ili alkohol ti koji sprečavaju ženu da doživi vrhunac, a muškarac odmah pomišlja da je problem u njemu.

Savet za žene:

Napravite mesta za seks u kojem ćete uživati i opustiti se, tako nećete imati potrebu da glumite.

Savet za momke:

Izgradite poverenje tako što ćete se fokusirati na ono što njoj odgovara. Nežni dodiri pomažu svakoj ženi da se opusti.

foto: giphy

3. Može li žena uživati u seksu, a da ne doživi vrhunac?

Ukratko - da. Ženski mozak povezuje osećaj zadovoljenja i fizički dodir. Tokom seksa muškarac doseže tačku zadovoljstva gde je ejakulacija nužna. Kod žena to nije slučaj. One mogu dosegnuti vrhunac zadovoljstva bez konkretnog orgazma.

Savet za žene:

Počnite polako, objasnite muškarcu kako vam treba priuštiti orgazam. Tokom predigre uzmite njegovu ruku i vodite ga preko vašeg tela, tako ćete mu pokazati što vam najviše odgovara.

Savet za momke:

Ako produžite predigru na 20 minuta, povećavate šansu za orgazam. Pokušajte da otkrijete njene manje poznate erogene zone. Ljubite je i mazite svaki milimetar njenog tela.

foto: profimedia

4. Odgovara li devojkama vibrator više od pravog seksa?

Za većinu žena seks predstavlja čin u kom žele da budu što bliže muškarcu kog vole. One više uživaju u samom činu bliskosti nego u seksu kao fizičkom zadovoljstvu. S druge strane, vrhunac koji dosegnu uz pomoć vibratora kratak je, oštriji i intenzivan.

Savet za žene:

Ako volite da koristite vibrator, objasnite partneru da je to jednako kao kada on masturbira kada je sam.

Savet za momke:

Ako ste znatiželjni, pitajte je da uključite vibrator u vaš seksualni život. Onda čekajte da vidite šta će da odgovori...

foto: giphy

5. Uživaju li žene u seksu tokom menstruacije?

Svaka žena ima drugačije mišljenje o tome. Neke menstruacija odbija od seksa, dok kod nekih drugih dolazi do takve eksplozije hormona da su tada najraspoloženije.

Savet za žene:

Ako vaš libido skače za vreme menstruacije, onda možete svom partneru predložiti seks ispod tuša neposredno pre odlaska na posao. Sigurno neće odbiti.

Savet za momke:

Ako ona odbija seks tokom tog perioda, ne shvatajte to lično. Neke žene to jednostavno ne doživljavaju kao nešto u čemu bi uživale.

foto: profimedia

(Espreso.rs / Izvor: avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media