Kako prepoznati sebičnog frajera  koji ne želi vezu, već samo seks? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Viđate se samo kod vas 

Kako prepoznati sebičnog frajera koji ne želi vezu, već samo seks? (FOTO) (GIF)

Dejtovi ne dolaze u obzir, kao ni upoznavanje zajedničkih prijatelja. Ako to nije dovoljno jasan znak da je reč samo o seksu, šta jeste?

Objavljeno: 26.10.2017. 15:34h
  • 15

Ako ga puštaš da se prema tebi ponaša ovako, počeće da te tretira kao otirač! (FOTO) (GIF)

Muškarci koji žele samo seks i ništa više nisu teški sami po sebi, ali kad se u jednačinu uvrste i žene koje u većini slučajeva žele nešto više, nastaje nesporazum o toj ljubavi.

Neki frajeri će otvoreno reći da ih zanima samo seks, neki neće, a ovo su znaci po kojima možete prepoznati frajera koji nije zreo za vezu i koji definitivno od vas želi samo seks.

Kako prepoznati sebičnog frajera koji ne želi vezu, već samo seks?

foto: giphy

1. Uvek je izvrsno sređen

Ovo samo po sebi ne znači puno, ali činjenica je da muškarci koji se više sređuju to rade da bi privukli pažnju nežnijeg pola, u većini slučajeva po principu ‚‚što više, to bolje“. Postoji šansa i da je on divan dečko koji samo traži ljubav svog života, ali najveći šminkeri koji često menjaju odeću najčešće tako menjaju i žene.

foto: profimedia

2. Ne sluša vas

Ako vam se čini da vas u stvari ne sluša, a u razgovoru samo traži šansu da napokon sam kaže nešto pametno, imate klasičan primer frajera koji razmišlja samo kratkoročno i samo o sebi.

foto: giphy

3. Očekuje da sve uradiš sama

Muškarci koji su navikli da iskorišćavaju žene samo za seks, navikli su i na to da se žene trude oko njih. Zbog toga će vam frajer koji želi samo seks često poslati samo poruku, tipa ‚‚Zdravo" i čekati da sve ostalo odradite baš vi.

foto: profimedia

4. Viđate se samo kod vas 

Ili kod njega. Dejtovi ne dolaze u obzir, kao ni upoznavanje zajedničkih prijatelja. Ako to nije dovoljno jasan znak da je reč samo o seksu, šta jeste?

foto: giphy

(Espreso.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media