5 razloga zašto momci ostavljaju devojke odmah nakon seksa!  (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

more je puno riba

5 razloga zašto momci ostavljaju devojke odmah nakon seksa! (FOTO) (GIF)

Nisu sve veze predodređene za trajanje dugačke staze, a možda je mislio da je zaljubljen pa je shvatio da nije

Objavljeno: 08.06.2017. 14:24h
  • 33

Samo za cool mladence! 25 crnih svadbenih torti koje su totalno strava! (FOTO)

Iako to nije lako, žena ne bi trebala previše lično da shvata  to što muškarac nakon seksa izgubi interesovanje za nju. To samo pokazuje da od početka nije bio za nju i bolje da je otišao sada nego nakon deset godina loše veze.

Kao što bi neki rekli "more je puno riba" i negde sigurno postoji muškarac koji će ženu voleti svim srcem i biti srećan što je njegova, ne samo zbog seksa već zbog toga kakva je iznutra i zato što se uz nju oseća ispunjeno.

5 razloga zašto momci ostavljaju devojke odmah nakon seksa!

foto: giphy

1. Ništa drugo osim seksa ga nije ni zanimalo

Ima onih koji bi napravili sve da dođu do žene koja im se sviđa i odvedu je u krevet. Ali, nakon strastvene noći izgube interesovanje jer im više nije izazovno. Dobili su što su želeli i idu dalje. To se nije dogodilo zato što je određena žena bila loša u krevetu ili s njom nešto nije u redu, već je naišla na površnog muškarca.

foto: profimedia

2. Mislio je da je zaljubljen pa je shvatio da nije

Takvim muškarcima se može činiti da su iskreno zaljubljeni i da im se žena sviđa, da su je dosta dobro upoznali... Ali, dogodi se da nakon seksa dobiju osećaj kao da su sa strancem, da tu ženu zapravo ne poznaju i osećaj zaljubljenosti jednostavno nestane. Oni zapravo pomešaju osećaj strasti i požude sa zaljubljenošću.

foto: giphy
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media