7 tajni za srećnu ljubav do kraja života! A, mislili ste da formula ne postoji? (GIF)
Foto: Giphy

PRATITE UPUTSTVA

7 tajni za srećnu ljubav do kraja života! A, mislili ste da formula ne postoji? (GIF)

Morate naučiti da prihvatite da se nekim ljudima neće sviđati vaše pravo ja i morate znati da je to – sasvim u redu
Objavljeno: 23:07h

Ljubav koja će trajati čitav život nešto je što svako od nas priželjkuje. Ali, pre nego što nađemo tu pravu, večnu ljubav, moramo da prihvatimo neke istine koje će nam otvoriti oči i potragu za pravom ljubavi učiniti jednostavnijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ako želite da pronađete ljubav svog života morate da prihvatite da ...

foto: Profimedia

5 velikih laži koje svi govorite kad ste u lošoj vezi (FOTO) (GIF)

1. ...niste osoba po svačijem ukusu

Mislite li da će veza funkcionisati ako se pretvorite u osobu s kakvom vaš partner želi biti, nikada se nećete naći u pravoj vezi jer će se ona uvek bazirati na neiskrenosti.

foto: Giphy

Morate naučiti da prihvatite da se nekim ljudima neće sviđati vaše pravo ja i morate znati da je to – sasvim u redu. Ne postoji čovek na svetu koji se sviđa svakome. 2. ...veza neće rešiti sve vaše probleme

Očekujete li da će u vaš život ući osoba koja će rešiti sve probleme koje imate, vaša veza osuđena je na propast. Nijedna veza ne može izdržati takav nivo zavisnosti o drugoj osobi.

foto: Giphy

Najbrži način da nova romansa propadne je da očekujete da će ta ljubav promeniti čitav vaš život. 3. ...da ćete možda biti sami neko duže vreme

Želite li da pronađete nekoga s kim ste zaista kompatibilni (za razliku od toga da budete s nekim ko je samo spreman da vam se obaveže), treba da prihvatite da ćete možda duže vreme biti sami pre nego upoznate takvu osobu.

foto: Giphy

Ne možete samo uleteti u svaku vezu jer vam se tako čini zgodno i komotno. Treba da budete spremni na čekanje osobe koja će biti vredna toga da se vežete za nju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.