7 stvari koje muškarci traže u ženama, a nijedna nema veze sa izgledom (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

čudna ljubav

7 stvari koje muškarci traže u ženama, a nijedna nema veze sa izgledom (FOTO) (GIF)

Određene osobine uvek isplivaju ispod spoljašnjosti, a to je ono pred čime su oni nemoćni
Objavljeno: 11:59h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Većina žena jmisli da muškarci uvek traže samo lepe i atraktivne žene i da će nju pre pozvati na sastanak od simpatične devojke. Ponekad ih izgled privuče na prvi pogled, ali se isto tako dešava i da dešava odmah nakon upoznavanja pobegnu glavom bez obzira.

Zaljubljujemo se samo 3 puta u životu, a za to postoji poseban razlog (FOTO) (GIF)

Ono što žena poseduje, kada muškarac totalno odlepi za njom, apsolutno nema veze sa njenim izgledom, već se krije unutar žene. Primetili ste da pojedine dame osvajaju simpatije čim se pojave negde, da mnogi uzdišu za njom, a da izgledaju kao prosečne devojke. Muškarci pokušavaju u ženama da nađu nešto drugačije, nešto neobično, što neće otkriti na prvu loptu...

Kada treba da mu odgovoriš na poruku, a kada ne? (FOTO) (GIF)

foto: Thinkstock

Muškarci pokušavaju u vama da nađu nešto drugačije, što neće otkriti na prvu loptu...

7 stvari koje muškarci traže u ženama

1. Ličnost

Prava lepota ne dolazi spolja, ona se krije unutra. Jedan kolumnista je izjavio da je upoznao nekoliko žena koje izgledaju savršeno, ali da im je karakter prljav kao beton u podzemnoj železnici u Nju Jorku.

Muškarci žele da žena bude svoja i da se pokaže onakvom kakva je ustvari. Naručite topli sendvič kad ste sa njim, umažite se kečapom, nije bitno, samo budite opušteni, nasmejani i svoji.

foto: Giphy

2. Poštovanje

Onako kako se predstavljate govori mnogo toga o tome kakvi ste zapravo kao osoba. Nije stvar u odeći, jer žena voli da izgleda dobro. Reč je o društvenim mrežama koje su mnogim muškarcima uvod u vaš život.

Devojke koje su ‚‚popularne" koje sto puta dnevno objavljuju svoje fotografije, šta rade, sa kim su i gde, nisu toliko zanimljive muškarcima. Oni ne žele ženu koja je svuda i poznaje sve. Ne postoji mogućnost da poštujete muškarca ako ne poštujete sebe.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.