POMUTITE MU MOZAK UZ POMOĆ "ZMAJA": Muškarac u ovoj POZI postaje SEKSUALNO ČUDOVIŠTE!
Par, Foto: Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT

POMUTITE MU MOZAK UZ POMOĆ "ZMAJA": Muškarac u ovoj POZI postaje SEKSUALNO ČUDOVIŠTE!

Iznenadite partnera

Objavljeno:

Devojka koja je izašla na sastanak sa nepoznatim momkom, nije očekivala u toku sastanka, kakav će biti ostatak večeri. Naime, stidljivi momak se pretvorio u s*ksualno čudovište, a novo iskustvo koje je sa njim doživela, nikada neće zaboraviti, a zato je odlučila da ovo podeli sa drugima.

Upravo je poza "Zmaj" ono što vam je potrebno da se opustite i uživate u potpunosti.

Kako se izvodi:

Lezite na stomaku sa rukama podignutim iznad glave. Sa jastukom ili dva postavljena ispod pubičnih kostiju, lagano raširite noge. Neka vaš partner ispruži svoje telo preko vašeg i uđe u vas, oponašajući položaj u kom se nalazite. Umesto brzog potiskivanja od pozadi, ova poza zahteva kružne pokrete.

Zašto će vam se dopasti ova poza:

Kružna stimulacija polako će vas potpuno naelektrisati, donoseći suptilan, a opet snažan orgazam. U ovom položaju nema puno pokreta, pa je odlična ukoliko ja partner sklon brzim orgazmima, ili ako prosto samo želite da uživate u osećaju partnerovog tela.

Savet:

Iako niste na vrhu i dalje možete biti glavni igrač u ovoj pozi. Ukoliko se usaglasite kukovima, vaša tela će se kretati kao jedno kretati ujednačeno. Zajedno ubrzajte ili usporite da biste održali zamah, piše na britanskom portalu Cosmopolitan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.