IMAO SAM SE*S SA TRI MLAĐE ŽENE, MOJA SUPRUGA JE PRISTALA NA TO: Epilog je bio BRUTALAN
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

IMAO SAM SE*S SA TRI MLAĐE ŽENE, MOJA SUPRUGA JE PRISTALA NA TO: Epilog je bio BRUTALAN

Više nije želela voditi ljubav. To je izazvalo svađe, jer sam tip s potrebama. Jedno večei mi je rekla: 'Ako si tako očajnički želiš odnose, zašto si ne nađeš nekog drugog', prisetio se

Objavljeno: 15:39h

Imao sam seks s tri mlađe žene i bilo mi je super - ali sada je jedna od njih trudna. Oženjen sam muškarac od 53 godine i posedujem zlataru. Moja supruga ima 56 godina i zajedno smo 33 godine - započinje priču anonimni muškarac.

On tvrdi kako je njihov brak bio srećan sve dok ona nije napunila pedeset te od onda kao da se ugasilo svetlo, tvrdi on.

- Više nije želela seks. To je izazvalo svađe, jer sam tip s potrebama. Jedne večeri, kada sam predložio da pokušamo nešto ranije naveče, okrenula se i rekla: 'Ako si tako očajnički želiš odnose, zašto ne nađeš nekog drugog?' - ispričao je.

1 / 10 Foto: Profimedia

Rekla mu je da je o tome razmišljala neko vreme. Seks joj nije bio važan i izgubila je libido. Njen predlog mu se činio kao savršeno rešenje jer nije želeo prekinuti brak.

- Prijavio sam se na web-stranicu sugar-daddy na kojoj sam birao žene koje su bile zainteresovane za mene, pogotovo kad sam im rekao da imam zlataru. Tada sam se počeo viđati s tri žene odvojeno. Jedan od njih je imala 35, a druge dve su rekle da imaju 27 godina. Bilo je odlično. Izlazili bismo na večeru, a ja bih rezervisao hotel ili bi išli kod njih radi seksa - objasnio je.

Ali ubrzo je jedna od njih priznala da je lagala o svojim godinama. Zapravo je imala 21 godinu. Mlađa je od njegovog sina i muškarac tvrdi da bi odmah pobegao od nje da je od početka bila iskrena u vezi svojih godina.

- Zamolila me da se nađemo na kafi i mislio sam da bi to bila dobra prilika da joj kažem da to neće funkcionisati. Ali ona mi je odmah rekla da je trudna, da želi zadržati bebu i da ne razmišlja o pobačaju. Očito misli da sam ja bogat tip koji će uzdržavati nju i njeno dete - ali to jednostavno neće ići tako - rekao je na kraju, piše The Sun.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.