PARTNER JOJ NE DA MIRA: Žena se OČAJNIČKI obratila za POMOĆ i dobila pravi ODGOVOR
Ilustracija, Foto: Profimedia

TOKSIČNA VEZA

PARTNER JOJ NE DA MIRA: Žena se OČAJNIČKI obratila za POMOĆ i dobila pravi ODGOVOR

Počeo joj je da određuje u koliko sati da idem u krevet, rekao je da mora da zaključa kuću u 22 sata jer on odlazi na spavanje

Objavljeno:

Jedna 49-godišnja žena ima partnera dve godine, a poslednjih šest meseci zajedno žive. Počela je da shvata koliko je njihov odnos toksičan, pa se za pomoć obratila psihoterapeutkinji Dirdri putem portala The Sun.

"Ima 54 godine, zaista ume da bude divan, ali jako je temperamentan kada se raspravljamo. Ne želi ni da sagleda stvari iz mog ugla, samo priča preko mene i okrene stvari tako da ja ispadnem kriva", napisala je.

Počeo joj je da određuje u koliko sati da idem u krevet, rekao je da mora da zaključa kuću u 22 sata jer on odlazi na spavanje... "Neko vreme sam se dobro nosila s tim njegovim ponašanjem, ali počeo je da mi brani da gledam televiziju, da čitam knjigu, gledam u telefon - sve kako bi on mogao da odmara. Trebam li da ga ostavim?"

Dirdra odgovara: "Ovo je klasično kontrolisanje u vezi. Po tvojoj priči izgleda da je nasilan čovjek i bojim se da bi stvari samo mogle ići na gore. Vreme je da odeš, a ne bi bilo loše i da se obratiš nekom centru za pomoć."

Bonus video:

44:45

USIJANJE 16.12.2021.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.