DEČKO JE BRUTALNO VARAO DOK JE BIO NA ODMORU, OTVOREN KONDOM NA KREVETU SVE JE POKAZAO: A onda je ona nastavila
Sporna slika, Foto: Profimedia

kakvo razočaranje

DEČKO JE BRUTALNO VARAO DOK JE BIO NA ODMORU, OTVOREN KONDOM NA KREVETU SVE JE POKAZAO: A onda je ona nastavila

Dečko joj je bio na putovanju sa svojim prijateljima, a kada se nisu čuli nekoliko dana, postala je zabrinuta i kontaktirala jednog od njegovih prijatelja

Objavljeno: 15:40h

U vezi biste trebali moći verovati svom partneru da će uživati ​​sa svojim prijateljima bez brige da vam možda rade nešto iza leđa. No, jedna žena na TikToku je na teži način naučila da se nekim ljudima jednostavno ne može verovati nakon što joj je prijatelj njenog dečka poslao sliku s letovanja koja je naizgled potvrdila da je njen dečko vara.

Petra, koja objavljuje pod korisničkim imenom @pets.hendrikse, podelila je video na kojem je pokazala sliku koja se na prvi pogled činila nevinom, jer, kako prenosi Mirror, samo prikazuje njenog dečka kako leži u krevetu.

Međutim, kada je Petra uočila jedan specifičan detalj, ostala je ljuta. Naime, kako je pokazala u videu, pored mesta gde je spavao njen dečko bio je otvoren kondom.

"Bukvalno sam ljuta na dečka koga ni nemam", napisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ovo bi me potpuno razbesnelo.” Ipak, drugi su bili samo zgroženi njegovom odlukom da ostavi kondom na krevetu umesto da ga odmah baci u kantu. Petra je kasnije objavila novi video u kojem je odgovarala na pitanja o situaciji i priznala da je prihvatila svog dečka nakon što je prevario, ali ga je od tada ponovno ostavila.

Prevara
foto: Printscreen/Tiktok

Objašnjavajući događaje koji su doveli do fotografije, Petra je rekla: “Moj tadašnji partner je otišao na put u drugu zemlju, a ova zemlja je imala prilično veliku vremensku razliku, tako da je prošlo nekoliko sati, a da se nisam čula s njim."

Te noći prošlo je oko 12 ili 13 sati, a da nije čula ni njega ni bilo koga od njegovih prijatelja, pa se počela pomalo brinuti. Tokom noći poslala je poruku njegovom prijatelju da proveri je li dobro, a ujutro se još nije čula s njim, pa mu je dvaput poslala poruku i tada joj je prijatelj poslao fotografiju. Petra je takođe rekla da je prijatelj njenog dečka kasnije tvrdio da je kondom stavljen na dečkov krevet kako bi "zezao" Petru, a on insistira da je nikada nije varao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.