PRONAŠLA JE LJUBAV USRED ZATVORA: Poslala je pismo ROBIJAŠU i pokrenula ROMANSU KAKVE NEMA NI U FILMOVIMA (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

ljubavna priča

PRONAŠLA JE LJUBAV USRED ZATVORA: Poslala je pismo ROBIJAŠU i pokrenula ROMANSU KAKVE NEMA NI U FILMOVIMA (VIDEO)

Njihova je priča započela tako što je Kejti na stranici writeaprisoner.com odlučila da pošalje pismo zatvoreniku Deniju, a ubrzo nakon toga su se zaljubili i započeli vezu na daljinu

Objavljeno:

Devojka iz Velike Britanije pronašla je ljubav na najneobičniji način. Poslala je pismo američkom zatvoreniku, nakon čega su se zaljubili. Detalje njihovog upoznavanja i veze otkrila je na TikToku.

U današnje vreme ljudi svoje partnere upoznaju na najrazličitijim mestima i u najneobičnijim okolnostima – ne samo na poslu, preko zajedničkih prijatelja ili kao sve više njih, i preko aplikacija za upoznavanje. Jedna mlada žena otkrila je kako se zaljubila u kriminalca koji služi kaznu u zatvoru, nakon što je počela da mu piše. Britanka Kejti zaljubila se u američkog zatvorenika Denija nakon razmene pisama. Ni daljina im nije predstavljala problem pa je tako Kejti otputovala u SAD kako bi se ona i Deni upoznali.

Njihova je priča započela tako što je Kejti na stranici writeaprisoner.com odlučila da pošalje pismo zatvoreniku Deniju, a ubrzo nakon toga su se zaljubili i započeli vezu na daljinu. Kejti je njihovu ljubavnu priču podelila na TikToku gde s pratiocima deli detalje njihove veze na nalogu @katiedanny12. Njihov profil prati više od 21 hiljada ljudi, a imaju i gotovo 280 hiljada lajkova. Prema Kejti, Deni je odslužio već pet godina svoje kazne za zločine među kojima su navodno i “oružana pljačka, posedovanje vatrenog oružja i posedovanje kontrolisanih substanci. Deniju su preostale još tri godine zatvorske kazne, a Kejti planira da ga čeka do izlaska.

U jednom od Kejtinih videa, mogu se videti i ljubavna pisma koja je par razmenjivao, ali i njihovi videopozivi. Kejtii je rekla kako je Deni čak istetovirao i datum njenog rođendana na svom prstu. U drugom videu možemo videti Kejti kako se sprema za prvi sastanak uživo s Denijem, koji je opisala kao “najbolji dan ikad”. Nakon što se sredila, uputila se prema zatvoru gde Deni služi svoju osmogodišnju zatvorsku kaznu. Kejti je bila presrećna nakon što su se napokon upoznali.

Na nekoliko fotografija može se videti i kako se Deni i Kejti grle po prvi put. Kejti je priznala da je bila jako nervozna dok je išla prema zatvoru. “Nisam mogla da dišem, osećala sam se loše. Nisam znala šta tačno očekivati od posete. Morala sam da prođem i kroz detektor metala. Mislila sam da ću zaplakati, bila sam tako sretna i uzbuđena.”

Bonus video:

41:47

USIJANJE 15.12.2021.

(Espreso/Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.