IMALA SAM NEOBIČAN SE*S SA ŠEFOM, DUGO SAM TO ŽELELA: Završio je za 2 MINUTA, ODREAGOVALA SAM OVAKO
Ilustracija, Foto: Profimedia

VRELA AFERA

IMALA SAM NEOBIČAN SE*S SA ŠEFOM, DUGO SAM TO ŽELELA: Završio je za 2 MINUTA, ODREAGOVALA SAM OVAKO

Nisam se mogla suočiti s njim nakon te noći, ali srećom niko od naših kolega nije ništa posumnjao, jer je kratko trajalo, rekla je frizerka iz Velike Britanije

Objavljeno: 10:57h

Šef me odmah privukao. Izgledao je dobro i samouvereno. Među nama se brzo stvorila neka hemija. Kad je došao decembar, jedva sam čekala božićnu zabavu na poslu. Svi su taj dan na poslu počeli rano piti. Šefu sam poklonila imelu - prisetila se Sarah Barns (26), frizerka iz Velike Britanije koja je u to vreme radila kao pomoćnica administratora u osiguravajućem društvu.

Priznala je da je dugo maštala o 'klinču' sa šefom i bila je na korak do toga.

- Nastavili smo razmenjivati ​​koketne poglede dok smo pijuckali proseko i na kraju smo otišli u njegovu kancelariju - dodala je.

Ali nakon seksa ostala je razočarana njegovim performansom. Ispostavilo se da nije ljubavnik kakvim ga je zamišljala.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Izdržao je oko dve minute, ostavivši me slomljenu i razočaranu. Nisam se mogla suočiti s njim nakon te noći, ali srećom niko od naših kolega nije ništa posumnjao, jer je kratko trajalo - nastavila je i priznala da se kaje što je to napravila, nije precizirala kaje li se zato što je bila intimna sa šefom ili zato što se ispostavilo da je on očajan ljubavnik.

Inače, prema istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji na 2000 ljudi, ispostavilo se da 42 posto ljudi žudi za kolegom/kolegicom s posla dok je njih 17 posto napravilo isto što i Sarah - prepustili su se strasti s kolegom/kolegicom na poslovnoj božićnoj zabavi, mnogi u njih napravili su to iako su u vezi ili braku (51 posto), prenosi The Sun.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.