POLUDELA JER JU JE DEČKO ZAPROSIO NA OVOM MESTU: Naišla na brojne KOMENTARE i 1 ključno PITANJE
Svađa, Foto: Profimedia

PRETERUJE BAŠ

POLUDELA JER JU JE DEČKO ZAPROSIO NA OVOM MESTU: Naišla na brojne KOMENTARE i 1 ključno PITANJE

Brojni korisnici društvenih mreža od tada su odgovorili na objavu, a mnogi su podeljeni oko toga što da misle - neki su se složili da ima pravo biti uzrujana, dok su drugi mislili da bi trebala biti samo zahvalna što ju je zaprosio

Objavljeno: 14:32h

Kad je reč o veridbama, ljudi imaju razne ideje - od sveća i cveća do putovanja iznenađenja. No, kako otkriva Mirror, drugi bi samo bili srećni da ih netko zaprosi - bez obzira na to kako je postavljeno ili postoji li prsten ili ne.

Jedna žena nedavno je otkrila da se verila u supermarketu te da nije previše zadovoljna zbog toga. U anonimnoj objavi na roditeljskom forumu, žena je rekla da je "izuzetno uznemirena" što se njen partner nije više potrudio kada je postavio veliko pitanje.

Njena objava je glasila: "Moj dečko me nedavno zaprosio u Azdi?? Žao mi je, ali koji đavo. Od svih mesta, zašto tamo? Reagujem li preterano? Volim ga, ali izuzetno sam uznemirena što se nije ni malo potrudio da ovo učini posebnim za mene."

Brojni korisnici društvenih mreža od tada su odgovorili na objavu, a mnogi su podeljeni oko toga što da misle - neki su se složili da ima pravo biti uzrujana, dok su drugi mislili da bi trebala biti samo zahvalna što ju je zaprosio.

"Barem se nije spotaknuo i pao u fontanu, a zatim izašao mokar i izgubio prsten pa je morao kopati po vodi koja je prskala svuda dok su svi gledali. Nisam plakala od sreće Plakala sam od stida, ali mu to nisam rekla”, otkrila je jedna žena, dok je druga dodala: "Ne mogu zamisliti što ga je nadahnulo na taj korak, i da, malo razmišljanja i planiranja ne bi škodilo... Mislim da je pitanje, kako se osećaš o braku s njim?"

Dok je jedan komentar glasio: "Barem te voli dovoljno da bi te zaprosio, ne bi trebalo biti važno gde je bilo."

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.