IMALA SAM ODNOSE SA BIVŠIM DEČKOM NA OVOM MESTU, IAKO SAM U VEZI: Saznala sam da sam TRUDNA, USLEDIO JE ŠOK
Ilustracija, Foto: Profimedia

ne zna čije je dete

IMALA SAM ODNOSE SA BIVŠIM DEČKOM NA OVOM MESTU, IAKO SAM U VEZI: Saznala sam da sam TRUDNA, USLEDIO JE ŠOK

Počeo se plašiti da mu je stara biciklistička povreda uzrokovala probleme s plodnosti pa je osetio veliko olakšanje kada je ostala trudna

Objavljeno: 11:01h

Mom dečku je toliko laknuo što sam trudna jer je postajao paranoičan zbog svoje plodnosti, ali brinem se da beba nije njegova. Bila sam glupa i imala seks s bivšim dečkom na festivalu - napisala je jedna devojka za The Sun.

Dogovorili su se da će osnovati porodicu pre godinu dana, ali ništa se nije dogodilo. Kako je vreme odmicalo, počeo je misliti da je njegova stara biciklistička povreda uticala na njegovu plodnost.

. - Kad sam ostala trudna, osetio je veliko olakšanje. Ali ono što on ne zna je kad sam otišla na festival u avgustu, poseksala sam se s bivšim. Menstruacija mi je kasnila nedeljama kasnije, ali kada sam dobila pozitivan test na trudnoću, bila sam presrećna. Poslednju menstruaciju sam imala par dana pre festivala pa nisam sigurna kolika je bila verovatnoća za trudnoćom tada. Iako sam puno puta imala seks s dečkom nakon toga, još uvek postoji taj element sumnje - nastavila je.

- Bojim se da vas ne mogu utešiti. Muškarci imaju bistru tečnost koja se pojavljuje na kraju penisa tokom uzbuđenja i može sadržavati spermu. Malo je verovatno da ćete ostati u drugom stanju tako brzo nakon mesečnice, ali sperma može ostati sedam dana u telu, pa zato ne možete rizikovati u bilo kojem trenutku. Vaše najplodnije razdoblje je 12 do 14 dana pre sledeće menstruacije, pa ako se ti datumi poklapaju, moraćete napraviti test - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.