7 najbitnijih znakova da si našla onog pravog (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

okean osećanja

7 najbitnijih znakova da si našla onog pravog (FOTO) (GIF)

Ponekad su potrebne godine za pronalaženje istinske ljubavi, a možda je tvoj trenutni partner tvoja srodna duša
Objavljeno: 15:34h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neke osobe uleću iz veze u vezu da bi našle ljubavnog partnera, druge naprave grešku jer propuštaju prilike a cilj je vrlo jednostavan - ne propustiti momenat u kom ćeš videti da baš ON treba da ostane u tvom životu.

Naravno, teško je odmah zaključiti da si spremna da ostaneš sa jednom osobom do kraja života. Kako da budeš sigurna u svoju odluku? Na to pitanje odgovoriće ovih sedam pokazatelja:

1. Sve je počelo neplanirano

Već neko vreme se viđaš sa partnerom i u jednom trenutku shvataš da ne možeš bez njega. Misliš na njega dok si sa drugaricama, na poslu i sama kod kuće. To nije iz požude, već osećaš stvarno jake emocije. Vaše duše su se prosto spojile i niko to ne može da ospori. Nisi toliko očarana njegovim delima i izgledom, koliko ste jednostavno "kliknuli".

foto: Profimedia

2. Nikada ti nije dosadno sa njim

Iako ste zajedno skoro sve vreme, video te u najgorim izdanjima, u pidžami i bez šminke, ali ne može da se odvoji od tebe. Voli te i poštuje takvu kakva jesi i ne može da te napusti. Kada ste zajedno vlada potpuna harmonija i to je ono što čini vaš odnos savršenim.

foto: Giphy

3. Ne stvara ti pritisak

Ne ograničava ti slobodu, jer zna koliko ti to znači. Potpuno pošuje tvoje vreme i razume te, što može da označava prelepu budućnost. Ceni to što ne želi da ti bude naporan i što imaš posebno mesto u njegovom životu.

foto: Shutterstock

4. Kad god saznaš nešto novo o njemu, budeš srećna

To ne mora da znači da se tvoja druga polovina bavi svim vrstama sportova, piše scenarije ili trči maraton da bi ti bila zainteresovana za njega. Samo ti pokazuje svoj potencijal za napredovanje i to ti nikada neće dosaditi.

foto: Giphy

5. Prihvataš sve njegove mane i vrline

Iako se nekada ne složite, ti prihataš da je on drugačiji od tebe i trudiš se da stvaraš kompromise.Njemu pružaš osećaj da ga razumeš i vaša ljubav samo raste iz dana u dan.

foto: Giphy

6. On ništa ne krije od tebe

Ova stavka je veoma važna. Svaka tajna koju sakrije, učinila bi da se potpuno udaljiš od njega i on to zna. Zato i kada bi sakrio nešto od tebe to bi bilo kratkog daha, jer ne može to da sačuva za sebe.

foto: Thinkstock

7. Spreman je da provede ostatak života sa tobom i ništa ga ne bi učinilo srećnijim od toga

Sve se dogovarate i čekate pravi trenutak da se odlučite za zajednički život. Kakve god teškoće ti je život priredio, što se tiče novca, posla, porodice, ti njega vidiš kao spas. Samo pogled u njegove oči stvara ti osećaj da će sve biti baš kako treba. I taj osećaj je potpuno magičan.

foto: Giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.