10 grešaka u ljubavi koje zrele žene nikada neće napraviti (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

devojke to rade brže

10 grešaka u ljubavi koje zrele žene nikada neće napraviti (FOTO) (GIF)

Ona nikada neće trošiti svoje vreme na nekoga ko nije zainteresovan i ko joj ne poklanja dovoljno nežnosti, jer ona uvek zna može naći boljeg
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ljubavno iskustvo koje žena u određenom dobu stekne pomaže joj da realnije sagleda veze i da shvati šta želi svog partnera. Ona ima svoje ‚‚JA" i niko joj ne može stati na put. Sazrevanjem žene nauče mnogo toga ali i izgrade svoju kompletnu ličnost, a pravom muškarcu ni ne treba žena bez stava i sopstvene ličnosti.

Kad muž voli ženu, to baš ovako izgleda! (FOTO) (GIF)

Zrela žena se neće zamarati time ako vidi da muškarac nije zainteresovan za nju i neće troši vreme na njega. Zrelost žene nema veze sa godinama, činjenica je da devojke sazrevaju brže od momaka.

5 stvari koje nijedan muškarac ne voli kod žena! (FOTO) (GIF)

foto: Tumblr

10 stvari koje prava žena nikad neće uraditi zbog muškarca:

1. Neće čekati njegov poziv ili poruku

Ako muškarac ne zove, ona zna da proceni da je li vredan njenog poziva ili će izbrisati njegov broj. Ona ne sedi budna i čeka poruku, već sama preuzima inicijativu.

foto: Profimedia

2. Zna da izrazi svoje mišljenje

Kada zrela žena ima zakazan dejt, ona će se usprotiviti ako joj ne odgovara predloženo vreme ili mesto. Ako muškarac nema želju da joj udovolji, to je znak da nije dovoljno zainteresovan.

foto: Giphy

3. Ne opravdava zaboravljanje važnih datuma

U prirodi čoveka je da razmaziosobe do kojih mu je stalo, pa ako muškarac ne ulaže napor da vama nešto učini, na njega ne treba trošiti vreme. Zbog ovakvih osobina i navika oba pola najčešće prekidaju vezu.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.