"POVRATILA SAM KADA SAM POLJUBILA DEČKA": Ima 41 godinu još uvek nije izgubila NEVINOST, a to nije NAJBIZARNIJE
Žena, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/TLC UK

HIT

"POVRATILA SAM KADA SAM POLJUBILA DEČKA": Ima 41 godinu još uvek nije izgubila NEVINOST, a to nije NAJBIZARNIJE

Međutim, nije odustala od ideje gubljenja nevinosti , priznajući da je jednostavno "zaboravila" na to jer joj se nikad nije pružila prilika

Objavljeno: 17:50h

Žena zvana Mišel u emisiji "Virgin Diaries" otkrila je da je još uvek devica u 42. godini, no ne svojim izborom, prenosi The Sun.

Poljubila je samo dvojicu muškaraca u životu, nikad nije otišla na sastanak za Dan zaljubljenih ili dočekala Novu godinu poljupcem. Međutim, nije odustala od ideje gubljenja nevinosti , priznajući da je jednostavno "zaboravila" na to jer joj se nikad nije pružila prilika.

Povratila kada je poljubila dečka

"Ups, nekako sam zaboravila da imam odnose. Moja nevinost nije moj izbor, koliko je usputna primisao. Većina ljudi ima priliku da ima odnose se u srednjoj školi, ali ja sam bila štreberka. Većina ide i na fakultet, ali ne i ja. Nisam naučila o tom stilu života, bila sam srećna što sam mogla otići kući i gledati TV, možda vikendom otići u bioskop s mamom", rekla je u emisiji.

Iako je otišla na nekoliko sastanaka, iz njih se nije izrodilo ništa više. Naime, poljubila je samo dvojicu muškaraca, ali nijednog od njih nije vidjela golog.

"Pokušala sam biti u vezi i to mi je bila velika stvar. Kada sam ga poljubila na kraju večeri, toliko sam se uplašila da sam doslovce povratila. Nisam utuvila u glavu da mi prvi odnos mora biti savršen. To je kao da imate dodatni nožni prst. Samo ga želim iseći i i rešiti ga se", objasnila je Mišel.

Oslobađanje od tajne

Uverena je da je opterećena skrivanjem te "sramotne tajne" koje se želi rešiti, stoga je odlučila organiziovati zabavu za prijatelje i porodicu kojima će to saopštiti.

"Mislim da uvek krijem tu tajnu. Došla sam na ideju organizovanja žurke jer sam mislila da bi na taj način bilo najbolje okupiti sve ljude i reći im da sam još uvek nevina", izjavila je 41-godišnjakinja.

"Nadam se da ću na taj način privući interes. Definitivno ne planiram umreti kao devica. Iz mog pethodnog iskustva s vezama, problem nije bio seks, koliko ta tajna. Sami čin je zastrašujući, ali više me plaši otkrivanje tajne nekome", dodala je.

Mišel je na svečanoj večeri obavestila najbliže da je još uvijek devica, a na njeno iznenađenje, okupljeni su na vest reagirali aplauzom. Neki muškarci na zabavi su joj čak rekli da im je njena nevinost "seksi".

"Deljenje ove tajne olakšaće će mi ljubavni život jer to više ne moram skrivati", zaključila je 41-godišnja devica.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.