7 ženskih osobina koje su muškarcima važnije od dobrog izgleda (GIF)

LJUBAVNE MUKE I NAUKE

7 ženskih osobina koje su muškarcima važnije od dobrog izgleda (GIF)

Mislite da to kako izgledate utiče na to da li će se zaljubiti u vas? Nije tako, neke stvari su i njima bitnije od lepote
Objavljeno:

Šta mislite šta muškarac prvo primeti na ženi? Velika je predrasuda da je muškarcima najvažniji izgled. Naravno da veliku ulogu igra i to da li mu se dopada ženska spoljašnjost ali to ne utiče na njihov odabir partnerke, jer za vezu i njima je potreban osećaj sigurnosti. 1. Ljubazni ste Ljubaznost je jedan od najvećih kvaliteta dobrih ljudi i nalazi se na vrhu liste kvaliteta koje muškarci traže u ženama.

tumblr
2. Kao kod kuće Uz vas se oseća kao kod kuće. Pružate mu osećaj ugodnosti i udobnosti kakav je imao samo unutar svog doma.
tumblr
3. Neko ko će ga upozoriti kada nije u pravu Muškaracu je potrebna žena koja će mu bez ustručavanja pokazati njegove pogreške.
tumblr
4. Snažna a nežna Istovremeno ste jaki ženstveni. Muškarci zapravo priželjkuju snažnu ženu iako ih se pomalo plaše, najviše vole kada ženska snaga dolazi u kombinaciji sa ženstvenošću. Nema ništa seksipilnije od žene koja zna šta želi i koja je ponosna na to što jeste.
tumblr
5. Ambiciozni ste Bez obzira na to da li želite karijeru ili želite da osnujete porodicu, za sve vam je potrebna velika doza odlučnosti, motivacije i ambicioznosti. Šta god da odaberete to što ste odlučni je njemu jako seksipilno.
tumblr
6. Pristajete na kompromise Žene i muškarci su podjednako tvrdoglavi i često nisu spremni za promene čak i kada su potrebne. U vezi morate biti spremni na kompromise i ako mu pokažete da ste spremni na njih on vas doživljava kao zrelu i staloženu ženu.
tumblr
7. Volite ga svim srcem Ovo je najvažniji ženski kvalitet na koju muškarci ‚‚padaju", jer kada žena voli, onda voli čitavim svojim bićem i potpuno je posvećena toj ljubavi. Takva odanost je izuzetno važna muškarcima.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.