BILA SAM SA KOMŠIJOM NA KAFI, UBRZO JE NJEGOVA RUKA ZAVRŠILA NA MOJOJ ZADNJICI: Odmah sam počela da radim 1 STVAR
Ilustracija, Foto: Screenshot

U PROBLEMU

BILA SAM SA KOMŠIJOM NA KAFI, UBRZO JE NJEGOVA RUKA ZAVRŠILA NA MOJOJ ZADNJICI: Odmah sam počela da radim 1 STVAR

Sviđa joj se što se ponovo oseća poželjnom i počela je pronalaziti i druge muškarce za razgovor

Objavljeno: 14:06h

Uzbuđenje koje dobijem kad na mobilni telefon dobijem poruku od nepoznatih muškaraca čini me srećnom satima, ali moj bi dečko bio slomljen da sazna. Shvatam da ne bih trebala razgovarati s njima, ali srećna sam jer dobijam pažnju - napisala je jedna devojka za The Sun.

Počela je koristiti aplikacije za spojeve kada se njen dečko vratio u kancelariju nakon rada od kuće, pa joj je dosadilo kada se opet morala sama baviti s njihovom kćeri. Iako voli svoju kćer, izluđuje je što mora čitave dane sama provoditi vreme s njom.

- Ipak, moglo je biti i gore. Mogla bih imati potpunu aferu. Moj komšija je stvarno sposoban i često razgovaramo jer je njegova kćer istih godina kao i moja. Jednog jutra smo bili na kafi i dok sam odlazila, pomilovao me po zadnjici i pokušao poljubiti. Bila sam šokirana, ali zatekla sam se kako mu strastveno uzvraćam poljubac - nastavila je. Sviđa joj se što se ponovno oseća poželjnom i počela je pronalaziti i druge muškarce za razgovor. Iako se nekoliko puta dogovorila da se upoznaju uživo, uvek je odustala u zadnji tren. No, zna da bi njen dečko bio skrhan da sazna istinu pa pita stručnjakinju što napraviti.

- Sexting je oblik varanja i na kraju će uništiti vašu vezu. Privlačenje pažnje muškaraca je nešto što volite i u čemu uživate, ali što duže dopustite da se ovo nastavi, veća je verovatnoća da ćete biti uhvaćeni. Recite svom partneru da shvatate koliko naporno radi, ali jako vam nedostaje. Možda biste mu mogli poslati seksi poruku tokom dana. Možda ste oboje pali u loše navike i uzimate jedno drugo zdravo za gotovo - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.