SE*S NAM JE VRHUNSKI, ALI STREPIM ZBOG 1: On planira da uradi NEŠTO sa bivšom
Ilustracija, Foto: Profimedia

poŽalila se

SE*S NAM JE VRHUNSKI, ALI STREPIM ZBOG 1: On planira da uradi NEŠTO sa bivšom

Morali su prekinuti kada je saznao da mu je bivša devojka ostala trudna, a sada pokušava i dalje imati vezu s njom radi njihovog deteta

Objavljeno: 21:47h

Seks nam je neverovatan, ali on zapravo nije moj dečko. Naime, njegova bivša devojka ostala je trudna, a on pokušava ponovo biti s njom. Bila sam ludo zaljubljena u njega godinama i oduševljena kad me pozvao da izađemo - napisala je jedna devojka za The Sun.

U početku je sve bilo super - išli su na razne sastanke i pričali o svemu, ali nakon mesec dana saznao je da je njegova bivša devojka ostala trudna. Bio je potresen, ali ona mu je rekla da će ostati uz njega.

- Dali smo sve od sebe, ali ubrzo je svemu došao kraj. Rekao mi je da mu se jako sviđam i da mu je žao što je sve zabrljao. Otišao je svojoj bivšoj te pokušao ponovo biti u vezi s njom. No, nakon nekog vremena, poslao mi je poruku da se nađemo. Nisam mogla reći ne. Mazili smo se i ljubili kao i pre i bilo je jako lepo - nastavila.

Prošli mesec joj je rekao da on i njegova devojka imaju probleme pa ga je pokušala podržati kao i svakog prijatelja. Međutim, poruke među njima postale su učestalije te su se počeli viđati i seksati se

- Sada smo bliži nego ikad pre. Izlazimo i provodimo vikende zajedno, mazimo se i ljubimo i seks je bolji nego ikad. Kaže da mu se jako sviđam, ali treba pokušati još jednom sa svojom bivšom radi deteta. Ako to ne uspe, vratiće mi se i oženiti. Trebam li čekati ili krenuti dalje? - pitala se.

- Molim vas, krenite dalje. Ako se želi zaista potruditi obnoviti odnos s bivšom radi deteta, što radi s vama? Ako ne želi dati sve od sebe, zašto ne bi bio iskren sa svojom bivšom i rekao joj da je pronašao nekoga novog? Tada bi barem znala gde stoji. Sigurna sam da mu se sviđate, ali nije fer prema vama, svojoj devojci ili detetu. Zaslužujete mnogo bolje od ovoga. Recite mu da prioritet treba biti dete i da mu nećete stati na put - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.