U BRAKU SMO GODINU I PO DANA I JOŠ NISMO VODILI LJUBAV: Čim ga DODIRNEM, on ustukne i kaže mi OVO!
Vođenje ljubavi, Foto: Profimedia

nije mu se dalo

U BRAKU SMO GODINU I PO DANA I JOŠ NISMO VODILI LJUBAV: Čim ga DODIRNEM, on ustukne i kaže mi OVO!

Ona smatra da će se na kraju razvesti

Objavljeno:

Svaki normalan par želi što češće da vodi ljubav. Međutim, kako stvari nisu uvek onakve kakvim ih mi zamišljamo, u mnogim brakovima postoje prepreke.

To je pokazala i priča jedne Britanke koja, od kad se udala, nije vodila ljubav sa svojim mužem.

– U braku smo 18 meseci i nijednom nismo vodili ljubav. Ne znam šta se dogodilo, jer pre venčanja nismo imali bilo kakvih problema i vođenje ljubavi je bilo pravo zadovoljstvo – objašnjava ona.

– Što je najgore, on se više uopšte i ne trudi u krevetu. Stalno ponavlja da njegov penis ne funkcioniše kako treba. Kada ja preuzmem inicijativu, on me odmah prekine i kaže da je umoran ili da se ne oseća dobro.

– Počela sam da sumnjam da me vara. Što je najgore, više mu ne verujem da ima problema u seksu. Svako jutro se budi sa erekcijom, a juče sam primetila da se vidno uzbudio dok smo gledali neke erotske scene na televiziji – objašnjava ona i nastavlja:

– Umorna sam od njegovih izgovora, mislim da me uopšte više ne voli, iako on tvrdi da to nije istina. Naš brak više nema smisla ako se nastave problemi sa odnosima. Ne znam ni kako bih mu pomogla kada ne želi da razgovara sa mnom o tome – zaključila je razočarana Britanka.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.