5 načina da mu kažeš da ti se sviđa, a da ne ispadneš očajna (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

ljubav i drugi demoni

5 načina da mu kažeš da ti se sviđa, a da ne ispadneš očajna (FOTO) (GIF)

Sa momcima nikad nije lako, a ponekad baš ti moraš da bude ta koja će preuzeti inicijatvu. Uradi to tako da ne izgledaš kako očajnica koja će da ga juri
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Većina inteligentnih muškaraca ume da prepozna da li se nekome sviđa, i da na vreme da pruzme inicijativu ako oseća isto. Međutim, nisu baš svi momci tako spretni sa otkrivanjem signala.

20 muških poteza koji će osvojiti i najtvrđe žensko srce (FOTO) (GIF)

Najlakše bi bilo doći do njega i reći mu -Sviđaš mi se, ali u tad postoji opasnost da ćeš delovati očajno i previše zainteresovano. Pa ako ti se baš sviđa i želiš da preduzmeš prvi korak, postoje daleko lakši načini od toga da mmu to kažete direktno.

6 stvari koje muškarci govore kad im se ne sviđaš (FOTO) (GIF)

foto: giphy

1. Smeši se kad pričate

Jednostavno je - ako te vidi nasmešenu, imaće osećaj da ti je prijatno u njegovom društvu, a muškarci žele da žene kojima je prijatno u njihovom društvu viđaju što češće jer imaju osećaj da nešto ipak rade dobro.

foto: Profimedia

2. Započni razgovor

Neki muškarci se boje da započnu razgovor s devojkom jer su mnogo puta to uradili i bili grubo odbijeni. Ti znaš da si pristupačna, ali on možda ne zna pa je dobro da mu to pokažeš. Najgore što može da se desi je da nije zainteresovan.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.