Umete li da se ljubite? Uz ova 3 saveta niko neće odoleti vašim usnama! (GIF)

ZA SVE LEPE TRENUTKE

Umete li da se ljubite? Uz ova 3 saveta niko neće odoleti vašim usnama! (GIF)

Kao uspavanoj lepotici ili Snežani, jedan lep i nežan poljubac može probuditi čitav život u vama
Objavljeno:

Naravno, volite da se ljubite, to svi vole. Koliko puta ste se poljubili sa nekim a da vam taj poljubac nije prijao? Da je bio previše vlažan, previše grub ili previše čudan. Ne možete znati kakav osećaj vaš poljubac budi u drugima, ali možete vežbati da bude savršen i nezaboravan. 1. Pripremite usne Da vaš poljubac bude savršen usne vam moraju biti sočne i meke jer tome niko ne može odoleti. Ako planirate sastanak pripremite se na vreme. Ukoliko su vam usne ispucale i suve stavite piling od meda i šećera, istrljajte ih isperite pa nanesite balzam za usne. Mekane usne čine poljubac lepšim. Ako želite da se ljubite izbegavajte jarke ruževe i masne sjajeve jer oni kvare prvi utisak.

tumblr
2. Spojite usne Usne su snažna erogena zona i zato ih trebate maksimalno iskoristiti. Pre nego što počnete strastveno da se ljubite naslonite usne na njegove nežno i polako. Ostanite u tom položaju nekoliko sekundi pa se potom prepustite strastvenom ljubljenju.
tumblr
Posle ovoga ćete dva puta razmisliti pre nego što se poljubite u javnosti (VIDEO)​ 3. Upotrebite moć vrška jezika Na jeziku se nalaze hiljade nervnih završetaka, i zbog toga je jezik snažna erogena zona. Sočan i vreli poljubac će postati moćniji ako igru jezikom svedete na minimum i tokom poljupca najviše upotrebljavate njegov vrh. Ovim mekim i glatkim delom jezika upravljajte nežnio i polako, poigravajte se sa unutrašnjim rubom usana, i navalu strasti ćete osetiti ubrzo oboje.
tumblr
(Espreso.es / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.