Pazite šta radite: Ove stvari su još gore od svake prevare! (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

JESTE ILI NIJE?

Pazite šta radite: Ove stvari su još gore od svake prevare! (FOTO) (GIF)

Neki tvrde da poljubac u pijanstvu nije prevara jer nije bilo seksa, neki najobičniji flert smatraju veleizdajom… Sto ljudi, sto ćudi
Objavljeno:

Postoje i stvari koje definitivno nisu klasična prevara, ali svejedno ulaze u kategoriju izdaje partnera - to su one stvari za koje ne želiš da ih netko napravi tebi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kad je u pitanju prevara, različiti ljudi imaju različite teorije.

Nikad ga ne pitaj sa koliko njih je bio! (FOTO) (GIF)

Neki tvrde da poljubac u pijanstvu nije prevara jer nije bilo seksa, neki najobičniji flert smatraju veleizdajom… Sto ljudi, sto ćudi. Ali, postoje i stvari koje definitivno nisu klasična prevara, ali svejedno ulaze u kategoriju izdaje partnera - to su one stvari za koje ne želiš da ih neko uradi tebi.

foto: Profimedia

Pričanje o problemima u vezi s kolegom s posla

Jedno je pričati o tome sa prijateljicama, ali ako o problemima koje imaš s dečkom pričaš s kolegom s posla suprotnog pola, to je već nešto sasvim drugo. Da li bi tebi bilo prijatno da tvoj tečko priča sa svojom koleginicom? Sigurno ne bi.

foto: Giphy

Naklonost prema drugom muškarcu na Fejsbuku Tehnički, to čak nije ni flert, ali ako na tvom Fejsbuku postoji muškarac kom na dnevnoj bazi "lajkuješ" i komentarišeš stvari, opet razmisli kako bi se osećala da isto radi tvoj dečko. O inboxu da ne pričamo.

foto: Giphy

Učestala komunikacija s bivšim Ne govorimo o onom bivšem iz osnovne škole s kojim se danas čuješ - govorimo o momku koji je donedavno bio sastavni deo tvoje spavaće sobe, a kog skrivaš od sadašnjeg dečka. Da se tvoj dečko učestalo čuje s bivšom curom, verovatno bi bila povređena, zar ne?

foto: Giphy

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.