10 muških gestova zbog kojih se žene tope (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

šta žene žele?

10 muških gestova zbog kojih se žene tope (FOTO) (GIF)

Svaka žena koja je jednom videla muškarca koji se spreman da se osramoti i glupira samo da bi se ona nasmejala zna da je to jedan od najjepših poklona
Objavljeno: 22:20h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nije teško učiniti da se žena istopi od zadovoljstva i sreće, a uz ovih deset gestova to je neverovatno lako. Na njih ni jedna žena nije imuna, a zahtevaju jako malo truda.

13 ilustracija koje pokazuju da ljubav nije uvek onakva kakva se čini (FOTO)

Kada provodite mnogo vremena sa nekim nije čudno da se stvore emocije koje su dublje, a što više vremena provodite zajedno veza će vam biti čvršća. Ženama treba tako malo da bi se osetile voljene i srećne.

5 znakova koji otkrivaju da mu se baš sviđate (FOTO) (GIF)

1. Prisećanje važnih datuma Rođendan, godišnjica i slični datumi često muškarcima stvaraju glavobolju, a ako ih ne zaborave, žene su jednostavno oduševljene.

foto: Profimedia

2. Pomaganje u kući Muškarac koji iznese smeće kad ga žena zamoli je u očima žene divan muškarac, ako to uradi, a da mu ona ne kaže, praktičmo je superheroj.

foto: giphy

3. Odgovaranje na poruku Istraživanja pokazuju da je za odgovor na poruku potrebno otprilike 2.6 sekundi, ali muškarcima je i to često problem. Onaj koji odgovori na poruku je automatski u ženskoj milosti.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.