GREŠKOM DOBILA UVREDLJIVU I NEPRISTOJNU ČESTITKU OD SUPRUGA: Nazvao je OVIM imenom, ne piše mu se DOBRO
Ne bi mu bili u koži, Foto: Profimedia

AU

GREŠKOM DOBILA UVREDLJIVU I NEPRISTOJNU ČESTITKU OD SUPRUGA: Nazvao je OVIM imenom, ne piše mu se DOBRO

Bio primoran da traži oprost od supruge

Objavljeno:

Greg Morgan (44) priznaje da često obavlja stvari u poslednjem trenutku, a bio je prinuđen potražiti pomoć kako bi Angeli, takođe 44-godišnjoj, obezbedio rođendansku čestitku.

Odabrao je savršenu čestitku i dodao personalizovanu poruku, ali kad je stigla šokirao se kad je video kako na kartici stoji 'srećan rođendan šugavo lice'.

Brainbox Candy se izvinio klijentu zbog zabune i priznao da je narudžba "sigurno promašila mrežu", ali srećom Angela iz Walesa shvatila je to na šaljiv način.

- Sklon sam tome sve raditi u poslednjem trenutku, a ne ishitreno, mislio sam da ću dobiti čestitku dizajniranu po meri- rekao je Greg i dodao:

- Kada je stigla, pogledao sam i pomislio "bože moj ". Znam da volim slati smešne, ali ne mogu joj poslati tu, osečao sam se kao da mi je neko lupio šamar.

- Ni u jednom trenutku nisam hteo nazvati svoju ženu šugavim licem. To nije reč koju bih iskreno koristio, pogotovo oko nje.

Greg je istakao i da slične čestitke njegova supruga rado ističe, pa se plaši kako bi njeni roditelji u 70-ima reagovali na to kada bi videli. Poslali su mu ispravnu čestitku , ali nažalost propustio je Angelin rođendan.

Angela je na sve to rekla:

- Dobila sam čestitku za rođendan, samo ne onu koju sam trebala. Zove me raznim imenima, ali ne i tako. Kad sam vidiela tu reč na kartici, samo sam prasnula u smeh jer je nisam očekivala.

- Bila je to spektakularna zbrka. Znam da je puno ljudi naručilo čestitke i da su dolazile s pogrešnim imenom i sličnim stvarima, ali ovo je bilo stvarno smešno. Pomislila sam" je li iko stvarno naručio ovakvu?- završila je.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.