Momci, pažnja! Za ovom osobinom luduju sve žene (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

oni znaju kako

Momci, pažnja! Za ovom osobinom luduju sve žene (FOTO) (GIF)

Ponekad vidite da manje atraktivni frajeri imaju više sreće u muvanju devojaka nego oni prezgodni. U čemu je njihova tajna?
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naučno istraživanje je objasnilo kakve muškarce vole žene i koja je ključna osobina presudila u korist takvih rezultata.

3 važna razgovora u vezi koje možete obaviti preko SMS-a (FOTO) (GIF)

Nije neuobičajena pojava da su neki muškarci prosečnog izgleda, ali visokog samopouzdanja popularniji među ženama nego oni privlačnijeg fizičkog izgleda, a postoji i objašnjenje za taj fenomen.

Za njega si više od prijatelja, a ovi znakovi to dokazuju (FOTO) (GIF)

foto: tumblr

Studija objavljena u psihološkom časopisu ‚‚Psychological Science" otkriva da su muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidnog nivoa samopouzdanja poželjniji kod ženskog pola nego oni s višim nivoom fizičke privlačnosti.

foto: Shutterstock

U istraživanju je učestvovalo 96 muškaraca i 103 žene koji su bili deo eksperimenta u obliku brzinskih dejtova. Svaki učesnik je proveo po 3 minuta razgovorajaći s drugim učesnikom, a rezultati su pokazali da su muškarci koji veruju da su privlačniji nego što jesu ženama zapravo i poželjniji.

foto: tumblr

Osim što se pokazalo da je samopouzdanje ključna stvar za ovakav ishod istraživanja, studija je takođe pokazala da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju i samouvereniju decu.

foto: Tumblr

Žene više vole samouverene i dobroćudne muškarce čiji fizički izgled nije nužno povezan s tipičnim standardima lepote.

foto: Tumblr

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.