4 stvari koje nikad ne treba da uradite zbog dečka (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

a sve to zbog ljubavi

4 stvari koje nikad ne treba da uradite zbog dečka (FOTO) (GIF)

U vezama se svi menjaju, ali to tereba da radite zajedno. Nikad ne zaboravite da je neko sa vama baš zbog toga kakvi se, a ne zbog toga da bi vas promenio
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svi ponekad rade lude i šašave stvari zbog ljubavi, međutim za sve postoji granica. Iako ste sigurni u vašu ljubav i verujete da će trajati večno, to ne mora uvek biti baš tako. Ne mora uvek sve biti kako se na prvi pogled čini.

Devojku koja je uvek singl nije lako voleti, ali je vredna toga (FOTO) (GIF)

Postoje stvari koje čak ni zbog ljubavi nikad ne bi trebalo da radite. Ma koliko voleli nekoga uvek treba da budete samom sebi na prvom mestu, jer ako ne volite sebe dovoljno, ne možete voleti ni drugog.

5 ženskih nesavršenosti koje muškarci obožavaju (FOTO) (GIF)

4 stvari koje nikad ne biste trebali da radite zbog dečka:

foto: giphy

1. Nemojte se menjati

Prvo i osnovno pravilo! Nikad, ali baš nikad se ne menjajte zbog ljubavi! Svaka veza treba da se temelji na kompromisu s obe strane i naravno da ćete se tokom vremena oboje promeniti. Druga strana se zaljubila u vas onakve kakvi jete. Ako nije tako, onda nema smisla ostati u toj vezi.

foto: Profimedia

2. Nikad ne tetovirajte ime dečka!

Tetovaža nikad ne bi trebalo da bude dokaz vaše ljubavi! Ona vam ostaje zauvek, a jednog dana, hteli ti to priznati ili ne, mogli biste shvatiti da je to bila veeeelika greška...

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.