4 znaka koja ti jasno govore da je vreme da mu kažeš zbogom (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

nekad je bolje biti sam

4 znaka koja ti jasno govore da je vreme da mu kažeš zbogom (FOTO) (GIF)

Nemoj trošiti niti sebe ni svoje vreme na nekoga ko te drži na tankoj uzici svog prostora za manevrisanje iz kog se možeš tako lako otrgnuti
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada si mlada, izlasci i upoznavanje mnogih životnih mogućnosti su tvoja jedina briga. Tvoje želje, tvoji snovi, tvoji ciljevi i tvoji standardi, sve su to tvoji životni prioriteti.

Top 3 muška izgovora za raskid veze (FOTO) (GIF)

Tu nema potrebe za kompromisima zbog bilo koga ili bilo čega što bi moglo uticati na tvoje stavove. Svaka osoba ima različite prioritete, ali svako živo biće ima želje koje su za njega najbitnije.

5 znakova da vam je partner sebičan (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Ova 4 znaka koje će ti pomoći da ne trošiš svreme na pogrešnu osobu:

1. Nedoslednost

Kada si sa nekim u vezi ovo je jedan od najvažnijih aspekata veze. Ukoliko primetiš da se vaša viđanja proređuju ili ako ti nemaš potrebu se češće viđaš s njim to je jedan od znakova da će vaša veza uskoro biti završena. Tako je i sa razgovorima, ako se on ne javlja čitav dan na tvoje pozive ili poruke, vreme je za kraj.

foto: Shutterstock

Niko nije toliko zauzet da se barem kasnije ne javi i nema potrebu da objasni zašto se ne javlja. Niko nije previše zauzet da nema vremena da se vidi ili čuje sa nekim do kog mu je stalo. Vreme ja da mu kažeš - zbogom, i da u svoj živor pustiš nekog boljeg.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.