PA, ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 34 GODINE? Oduvek su mi se dopadali TATINI PRIJATELJI, a i sjajan je LJUBAVNIK!
Ludo je reći, ali još od malih nogu uvek sam znala da mi se sviđaju tatini prijatelji ili prijatelji starijeg brata, Foto: Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT

PA, ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 34 GODINE? Oduvek su mi se dopadali TATINI PRIJATELJI, a i sjajan je LJUBAVNIK!

Alisa tvrdi da veza tako dobro funkcioniše jer Piter zna kako da se ponaša prema ženi i u spavaćoj sobi i izvan nje.

Objavljeno:

Alisa Gutierez (22) i njen partner Piter (56), iz Las Vegasa, upoznali su se na internet stranici za upoznavanje "sugar daddy" kada je Alisa imala samo 20 godina. Pridružila se s ciljem pronalaska starijeg muškarca koji bi se ponašao poput džentlmena i razmazio je, kako prenosi Daily Star.

- Oduvek su me privlačili stariji muškarci. Ludo je reći, ali još od malih nogu uvek sam znala da mi se sviđaju tatini prijatelji ili prijatelji starijeg brata - ispričala je.

Zajedno su već tri godine, a Piter ju je upoznao nakon svog prvog braka.

- Bio sam u braku 15 godina, a razveo se 2010. Kad je Alisa došla na naš sastanak, bio sam ushićen i potpuno očaran njenom lepotom. Ona je tako draga osoba koja nije pokušala da iskoristi moje bogatstvo, poput mnogih drugih devojaka - rekao je Piter.

Kada su se upoznali, Alisini roditelji su bili u procesu razvoda, pa je ona morala da pronađe novi stan ili da odluči sa kim će živeti. Međutim, kada je rekla Piteru o svom problemu, on ju je pozvao da se useli kod njega, na šta je ona i pristala. Budući da joj je Piter bio najstariji partner kog je imala, Alisa se brinula šta će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Petrova deca, Pajton (20) i Džena (22).

- Piter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici i oni su to prihvatili. Ne provodim puno vremena sa njegovom decom, ali oni prihvataju našu vezu - otkrila je.

Alisa tvrdi da veza tako dobro funkcioniše, jer Piter zna kako da se ponaša prema ženi i u spavaćoj sobi, kao i izvan nje.

- Volim pojam sigurnosti, stabilnosti i odanosti u našem odnosu. Očito imamo sjajan seks. Zna kako da mi udovolji, iako to ne znači da ga nisam naučila par stvari - rekla je Alisa.

Iako često u javnosti dobijaju čudne poglede od strane drugih ljudi, više se ne obaziru na to, već imaju plan da uživaju u svojoj vezi.

- Planiramo da se venčamo, a ove godine smo mislili da se verimo. Pričamo i o deci, ali prvo želim da se posvetim svojoj karijeri. Mislim da ćemo imati decu kad napunim 25 godina - zaključila je Alisa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.