BILA JE SA DEČKOM ČETIRI GODINE A NIKADA JOJ NIJE DA OVO: Sada ne zna šta da radi, život joj je haos
Zabrinuta i sumnjičava..., Foto: Profimedia

ispovest devojke

BILA JE SA DEČKOM ČETIRI GODINE A NIKADA JOJ NIJE DA OVO: Sada ne zna šta da radi, život joj je haos

Nikad je ne zove dok je u kući, već se uvek nalazi u garaži ili vrtu, što je njoj čudno jer tvrdi da živi sam

Objavljeno:

Sigurno vam se bar jednom desilo da vam se neka drugarica požalila na to da joj je momak čudan i kako sumnja da nešto skriva od nje...

Pročitajte ispovest ove devojke.

- Prošlo je četiri godine otkako smo počeli da se zabavljamo, ali sigurna sam da moj dečko nešto skriva od mene. U strahu sam da se poigrava sa mnom. On ima 36, ​​a ja 28 godina. Ovde živi i radi, ali ima kuću u svojoj rodnoj zemlji i tamo putuje na svakih par meseci - napisala je jedna žena za The Sun.

Nikad je ne zove dok je u kući, već se uvek nalazi u garaži ili vrtu, što je njoj čudno jer tvrdi da živi sam. Takođe, upoznao je većinu njene porodice, ali nikada je nije upoznao sa svojom, niti joj čak dopustio da razgovara s njima.

- Ne zanemarujte svoju intuiciju, očigledno vam govori da nešto nije u redu. Odlučite šta želite, a zatim ga pozovite i ne dopustite mu stara opravdanja. Osim ako nije spreman biti iskren i potencijalno se promeniti, sami ste odgovorili na svoja pitanja o opsegu njegove predanosti vama za budućnost. Ne bojte se da odete ako vam on neće ili ne može pružiti odnos kakav zaslužujete - odgovorio joj je stručnjak za partnerske odnose.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.