5 znakova da vam je partner sebičan (FOTO) (GIF)
Foto: Stock Wavebreakmedia Ltd

Ljubav i drugi demoni

5 znakova da vam je partner sebičan (FOTO) (GIF)

Problemi u vezi nastaju kad samo jedna osoba ulaže snagu i napor, a ne dobija nikakvu povratnu reakciju od svog parnera
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Veze ponekad mogu biti slične hodanju po tankoj žici, morate pažljivo i lagano da se krećete da ne biste izgubili ravnotežu. Ponekad, iako ste godinama zajedno, vaš odnos se temelji na trudu, nameri i iskrenosti.

Baš zbog ovoga, momci više vole starije žene (FOTO) (GIF)

Ako obe osobe ne ulažu iskren trud i napor, i uopšteno ako ne rade sve što je u najboljem interesu za oba partnera, neravnoteža može dovesti do suptilnih, ali ipak značajnih problema.

5 ženskih nesavršenosti koje muškarci obožavaju (FOTO) (GIF)

Ti periodi neuravnotežene energije i komunikacije mogu se izbeći, i dok su ljudi u vezi iskreni i osetljivi na promenu dinamike međusobnih potreba, ne postoji ništa s čim se ne mogu nositi.

foto: Profimedia

Ako se čini da postoji trajni element nestabilnosti i emocionalne napetosti, tada uzroke treba brzo delovati i tražiti uzroke. Ako su partneri iskreni i otvoreni rešenje je ispred njih.

Ako se čini da rešenja nema na vidiku i ni na koji način se ne možete nositi s trenutnim turbulencijama, možda ste u toksičnijoj situaciji nego što to mislite.

Ponekad ni ne možete da vidite da je vaš partner preterano sebičan, i da osim njega u toj vezi i nema baš mnogo mesta za vas.

Ovih 5 znakova bi trebalo da vam pomognu da shvatite da vam nije mesto pored njega:

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.