5 navika kojima ćete oterati svakog muškarca: Suzdržite se ako hoćete da ostanete zajedno! (GIF)

SA NJIM ILI BEZ NJEGA

5 navika kojima ćete oterati svakog muškarca: Suzdržite se ako hoćete da ostanete zajedno! (GIF)

Oni su nežni i osetljivi isto koliko i vi, pokažite mu malo pažnje i poštovanja da zauvek ostane pored vas
Objavljeno: 22:08h

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lepo ili u kojima ništa nije. Ukoliko prebrodite sve periode imate šansu za dugu i lepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate šta ne biste trebali da radite ako želite da ga zadržite. 1. Otkazujete sve zbog njega Predlozi nisu planovi, ako vam početkom nedelje predloži nešto za vikend ali ne definiše šta nemojte odmah otkazivati sve planove i čekati njega.

tumblr
2. Bespotrebno se odričete Ako vam kaže da mu se ne sviđaju vaše omiljene pantalone ili ruž koji najčešće nosite nemojte odmah bacati. Takvi komentari ponekad nastanu kao zezancija a ako pokušava da vas preoblikuje rešite se frajera umeso vaših omiljenih stvari.
tumblr
3. Stvarate ozbiljne planove Ako vam se nasmeši dok za ruku drži svoju malu nećaku ne znači da odmah treba da razmišljate o imenima za vašu decu ili koje će vam boje biti zidovi dečje sobe. Takve stvari se zajednički planiraju tek kada budete sigurni da oboje to želite.
tumblr
4. Stalno pokušavate da komunicirate sa njim Zovete ga često, ako vam se ne javlja šaljete SMS poruke i pitate ga gde je, šta radi (čak i kada to znate). Smanjite pozive i poruke kako ga ne biste uplašili.
tumblr
5. Svima pričate da nikada niste upoznali boljeg muškarca Upoznajte ga dobro pre nego što počnete da pričate da je najbolji. Početak veze nije pogodan za takve izjave. Dajte mu priliku da prvo potvrdi pozitivno mišljenje koje imate o njemu ili da pokaže drugu stranu.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.