Spojite dlanove i otkrijte sta vas čeka u ljubavi (FOTO)

LJUBAV JE U vašim rukama

Spojite dlanove i otkrijte sta vas čeka u ljubavi (FOTO)

Naše ruke nam mogu mnogo otkriti, pogledajte linije na dlanovima i saznajte dosta o sebi
Objavljeno:

Jedna ruka može sama mnogo toga da uradi, ali tek u spoju sa drugom rukom ostvaruje svoju punu svrhu. Isto je i na polju proricanja sudbine iz dlana. Zato spojite svoje dlanove i pogledajte šta vaše združene linije govore o ljubavnom životu, karakteru i budućnosti. Kakav si tip čoveka? Saznajte šta oblik noktiju otkriva o vama (FOTO) 1. Ukoliko su vam linije u istoj visini:

Besnopile
Vi ste veoma osetljiva osoba, nežne prirode, ali se takođe rukovodite zdravim razumom kada je u pitanju donošenje odluka. Ne volite iznenađenja. Pošto ste svesni da sve duboko emotivno proživljavate, trudite se da ne reagujete ishitreno. Dobro promislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Zato je velika verovatnoća da ćete za životnog partnera odabrati nekoga koga i vaša okolina odobrava. Vi niste osoba koja ide sama protiv svih i uprkos svemu samo na osnovu nekog trenutnog impulsa. Izabranik vašeg srca biće takođe i izabranik vašeg razuma. 2. Ukoliko je desna linija iznad leve:
Besnopile
Vas stariji ljudi veoma poštuju, ali i vi u njima nalazite adekvatne sagovornike i prijatelje. Vi ste “stara duša”. Svojom zrelošću i intelektom ste uvek bili iznad svojih vršnjaka. U njima ne nalazite mudrost koja vam je potrebna. Zato je i velika je šansa da ćete za životnog partnera odabrati nekoga ko je stariji od vas. 3. Ukoliko je leva linija iznad desne:
Besnopile
Živite brzo, strastveno, sebe u ljubavi dajete bespoštedno i obožavate izazove. Veoma je verovatno da spadate u izuzetno privlačne i harizmatične osobe. Ne dozvoljavate da vama rukovode strahovi u životu. Trudite se da svakim danom pobeđujete sebe. Zbog vaše impulsivne prirode, moguće je da ćete životnog partnera odabrati neočekivano. Osobe sa ovakvim linijama na dlanu često se udaju/žene u vrtlogu strasti, iznenada, sa osobama koje su maltene tek upoznale. (Espreso.co.rs / Izvor: Besnopile)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.