SIN JE DOVEO DEVOJKU DA ŽIVI SA PORODICOM: Kad je njegova majka otkrila šta ona radi dok je on na poslu, SLEDILA SE
Nepoželjan član porodice, Foto: Profimedia

NEPRIJATNA SITUACIJA

SIN JE DOVEO DEVOJKU DA ŽIVI SA PORODICOM: Kad je njegova majka otkrila šta ona radi dok je on na poslu, SLEDILA SE

Kako ste tako odgajili sina, to je nepoštovanje prema svim ukućanima

Objavljeno: 25.11.2020. 19:17h
  • 3

Na najposećenijem forumu za mame, Mumsnet, mnogo pažnje izazvao je slučaj jedne anonimne majke koja je u toku pandemije i karantina neočekivano dobila još jednog člana porodice - neželjenog.

Njeno pitanje je da li je nerazumna, a svi je pitaju - kako je uopšte dozvolila sebi situaciju u kojoj se našla, a koju prenosimo.

Ona ne radi, dok moj sin ima posao sa skraćenim radnim vremenom. Dok je on na poslu, ona sedi u mraku u njegovoj sobi. Ja perem njihov veš, kuvam za sve nas, i to posebno za nju budući da je ona vegetarijanka. Ne mogu da se načudim kako se sve ovo dogodilo.

Već sam je pitala da makar malo doprinese novčano u kuću, ali ona tvrdi da nema novac i da je u depresiji pa zato nema posao. Zaista, ne izlazi iz sinovljeve sobe.

Moj sin i muž su se već nekoliko puta svađali zbog toga i atmosfera je jako napeta. Uz to, moj suprug je nedavno prošao operaciju pa je na oporavku tako da je sve na meni. U suštini svi, uključujući i mlađe dete, želimo da ta devojka ode. Ja sam na ivici nerava, muž i sin se stalno svađaju, sin mu je nedavno poslao poruku "ne diraj mi devojku", ali sve sam bliže tome da je zamolim da se iseli i da ubuduće samo povremeno svraća umesto da živi sa nama. Da li preterujem?

Forumaši kažu da je izdržala i više nego što bi oni mogli.

- Ja bih je odavno poslala kući na tvom mestu. Ako se tvom sinu to ne sviđa, reci mu da se spakuje i on pa neka žive kod njenih.

- Apsolutno treba da je iseliš i da precizno kažeš koliko joj je puta nedeljno dozvoljeno da dođe, u suprotnom će ti se opet ušunjati u kuću.

- Kako ste tako odgajili sina, to je nepoštovanje prema svim ukućanima.

- Nije on kriv, kriva si ti što si dozvolila - komentarišu forumaši, a šta vi kažete?

Bonus video:

(Espreso.rs / Žena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media