NEĆETE VEROVATI: Evo kada se PAROVI najčešće svađaju i to ZBOG RAZLOGA KOJI NIKADA NEĆETE POGODITI
Očigledno se ovo odnosi na vreme kada se oba partnera vraćaju kući sa posla. Rezultati iste studije otkrili su najčešći uzrok svađa., Foto: Profimedia

neverovatno

NEĆETE VEROVATI: Evo kada se PAROVI najčešće svađaju i to ZBOG RAZLOGA KOJI NIKADA NEĆETE POGODITI

U proseku se kaže da se sitni sporovi dešavaju u proseku 312 puta godišnje. Ove gotovo svakodnevne svađe najčešće su pokrenute lošom navikom jednog partnera koja nervira drugog

Objavljeno:

Neverovatnu studiju sproveli su naučnici na britanskoj veb stranici Betterbathrooms.com.

Pokušali su da utvrde dan u nedelji i kada parovi počinju da se svađaju.

Prema studiji sprovedenoj u grupi od 3.000 odraslih, ovo vreme je bilo u četvrtak uveče, tačnije, vreme od 18 do 20 sati. Očigledno se ovo odnosi na vreme kada se oba partnera vraćaju kući sa posla. Rezultati iste studije otkrili su najčešći uzrok svađa.

foto: Profimedia

U proseku se kaže da se sitni sporovi dešavaju u proseku 312 puta godišnje. Ove gotovo svakodnevne svađe najčešće su pokrenute lošom navikom jednog partnera koja nervira drugog: mokri peškir na krevetu, razbacane čarape ili prljavo posuđe, nekuvana ili loše pripremljena večera, mrvice u krevetu ili isključena svetla. Na osnovu ovog zapažanja, parovi će moći da rade na vezama kako se ne bi svađali oko sitnica.

Inače, nije daleko doći do faze „više nismo zaljubljeni, ali smo poput srodnih duša“. Zaista, prema porodičnim psiholozima, iz ovog razloga većina parova kod kojih su osećanja i nekadašnja strast izbledeli ostaju zajedno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Grazia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.