SAD JE ZVANIČNO: Momci, zaboravite na HUMOR i DOBROTU, žene su OTKRILE 3 stvari koje ih stvarno PALE na MUŠKARCU!
Govorimo li o fizičkim osobinama, većina žena "pašćće" na mišiće, Foto: Profimedia

sad se zna

SAD JE ZVANIČNO: Momci, zaboravite na HUMOR i DOBROTU, žene su OTKRILE 3 stvari koje ih stvarno PALE na MUŠKARCU!

Kada pričamo o odevanju, žene su sklonije muškarcima koji nose odeću crvene boje jer je ona simbol statusa još od starih Rimljana

Objavljeno:

Nedavno smo istraživali šta je to što muškarci prvo primete na ženama koje im se sviđaju, a sada otkrivamo šta je to što prvo žene primete na muškarcima.

Istraživanja su pokazala da kada je reč o karakternim osobinama, ženama je kod muškaraca najprivlačniji njihov smisao za humor, dobrota kao i sposobnost udvaranja.

Govorimo li o fizičkim osobinama, većina žena "pašćće" na mišiće. Upravo mišićavi muškarci imali su više seksualnih partnerki, a mišići su ujedno i indikator gena koji povećavaju šanse za uspešnu reprodukciju.

foto: Profimedia

Takođe, istraživanje sprovedeno u Australiji pokazalo je kako su ženama privlačniji muškarci koji imaju umereno gustu bradu jer se ona povezuje s muževnošću, dominantnošću i agresivnošću.

Kada pričamo o odevanju, žene su sklonije muškarcima koji nose odeću crvene boje jer je ona simbol statusa još od starih Rimljana. Žene privlače i muškarci s izraženom vilicom i dubokim glasom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.