ŽENE SANJAJU SE*S SA DRUGOM, MUŠKARCI SA BIVŠOM: Otkriveni najčešći erotski snovi, jedna stvar je JEZIVA
Seks / Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ŽENE SANJAJU SE*S SA DRUGOM, MUŠKARCI SA BIVŠOM: Otkriveni najčešći erotski snovi, jedna stvar je JEZIVA

Erotski snovi ponekad umeju baš da iznenade, toliko da se i sami začudite šta se to skriva u vašoj podsvesti!

Objavljeno:

Ali, činjenica je da ih ponekad svi imamo, a istraživanje u kojem je učestvovalo 1.000 muškaraca i isto toliko žena, otkrilo je koji su najčešći erotski snovi pripadnika oba.

Ispostavilo se da žene najčešće sanjanju o seksu sa prijateljem, dok je najčešči erotski san kod muškaraca – seks sa bivšom.

Pre nego što se iznervirate ili naljutite na partnera, imajte na umu da snove ne treba shvatati baš tako ozbiljno i da to ne oslikava nužno ono što stvarno želimo.

Dakle, nešto manje od tri četvrtine žena priznalo je da najčešće sanja o seksu sa prijateljem, dok 68 odsto njih ima snove o "akciji" sa kolegom.

Nešto manje, 62 odsto ispitanca sanjalo je o odnosu sa strancem, a 58 odsto njih imalo je snove o seksu sa svojim partnerom.

Jedan od čestih snova je o tome kako ih partner vara, priznalo je 57 odsto dama, pokazalo je istraživanje sajta preko kojeg se upoznaju zauzeti ljudi koji traže nešto sa "strane".

Kada je reč o erotskih snovima muškaraca, posle seksa sa bivšom o čemu sanja 92 odsto muškaraca, drugi san (72 odsto) je možda više noćna mora – seks u kojem se na neki način osramote.

Među najčešćim muškim erotskim snovima je i orgijanje, o čemu sanja 72 odsto muškaraca, dok je ovaj san tek deveti na listi ispitanih žena.

Pored toga, 68 odsto muškaraca sanja o odnosu sa nekom poznatom cicom, dok 59 odsto ima snove o "akciji" na javnom mestu.

Erotski snovi muškaraca i žena su prilično različiti, ali jedno im je zajedničko – sanjaju ih prilično često. Čak 93 odsto ispitanika kaže da vrlo često sanja ovakve snove, dok četvrtina ističe da ih ima "svakih nekoliko dana".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.