ŽENE ODMAH PRESTANITE, OVAKO GA SAMO TERATE: 7 stvari koje radite, a muškarcima jako smeta, SEDMA NAJGORA
ŽSaveti za žene, Foto: Profimedia

bolje da znate na vreme

ŽENE ODMAH PRESTANITE, OVAKO GA SAMO TERATE: 7 stvari koje radite, a muškarcima jako smeta, SEDMA NAJGORA

Da li vam je teško pronaći ljubav i idealnog partnera?

Objavljeno:

Možda potencijalnog partnera tera neka od vaših navika, a da toga niste ni svjesni. Muškarce posebno iritiraju neke stvari kod žena. Evo šta žene rade, muškarci to ne podnose.

Pričanje o bivšima

Zamislite da vaš momak vama priča non-stop o svojoj bivšoj devojci. Ne biste se baš prijatno osećali, zar ne? Nije uredu da često pričate o tome. Bolje se fokusirajte na druge teme koje se tiču vas.

Previše šminke

Možda mislite kako ćete izgledati ljepše sa puno šminke, ali trebate imati mjeru. Muškarci vole prirodan izgled i ne bi vam trebao biti problem da vas nekada vidi i bez šminke. Šminkajte se u skladu sa prilikama.

Preterana ljubomora

Uredu je da budete malo ljubomorni, ali ogromna ljubomora i potreba za kontrolom su stvarno bolest. Ne trebate biti s nekim, ako mu ne verujete. Budete li se tako ponašali, oteraćete ga. Imajte malo samopoštovanja.

Nekulturno ponašanje

Nijedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja psuje kao kočijaš, pije puno alkohola i nekulturna je. Žena treba da bude dama, zapamtite to.

Pohlepa

Nije uredu da budete s nekim samo zbog novca. Ne ponižavajte se. Probajte nešto same zaraditi i biti nezavisne. Ne trebate nekoga iskorištavati.

Drama

Neke žene su sklone da prave dramu, ne pravite scene, već na normalan način nešto riješite. Kada žena samo drami oko raznih stvari, to stvara odbojnost kod muškarca.

Kada misle da su uvek u pravu

Svako od nas griješi, ne može uvijek sve biti po vašem i ne možete uvek tvrditi da ste upravu, ako niste. Normalno porazgovarajte i rešite problem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.