JEZIVA OSVETA LJUBAVNICE: SPAVALA mu sa ženom, pa joj sve rekla, na kraju je ovim UŽASOM zatvorila krug
Uhapšena zbog osvete ljubavniku, Foto: Profimedia

OSVETA

JEZIVA OSVETA LJUBAVNICE: SPAVALA mu sa ženom, pa joj sve rekla, na kraju je ovim UŽASOM zatvorila krug

Znala je da će se istina otkriti i zaista, posle nekoliko dana, policija joj je došla na vrata i uhapsila je

Objavljeno:

Anika L. iz okoline Podolska uhapšena je posle neverovatnog zločina i pre svega načina osvete koju je realizovala prema bivšem ljubavniku Sergeju L.

Ruski mediji iz tog dela zemlje pišu da je Anika, shvativši da se Sergej zbog nje ipak neće razvoditi od supruge, rešila da mu uništi život, pa makar zbog toga završila na robiji.

Posle višegodišnje tajne veze, Aniki je prekipelo i želela je da zna hoće li sa dragim graditi novi zajednički život ili će se ta priča okončati. Kada joj je posle jednog sastanka rekao da je to kraj njihove veze, odlučila je da ga za početak prevari. Sa njegovom suprugom!

Sergejeva supruga nikada nije videla Aniku mada je sumnjala da je on vara. Anika, inače biseksualne prirode, odlučila je da prvo “proba” njegovu suprugu, pa ju je zavela i s njom 2 puta spavala.

Dok je ženu grizla savest, Anika je pripremila “pobednički govor”. Sve joj je ispričala, do najsitnijih detalja o odnosu sa Sergejem i njegova supruga potpuno je bila skrhana. Ipak, pre izlaska iz hotela, otišla je da se istušira.

Anika je znala da se i pored svega ta osoba vraća njenom dojučerašnjem ljubavniku, pa je ušla u kupatilo i dok se ova tuširala, zadala joj je nekoliko smrtonosnih uboda nožem. Kao trofej, skinula joj je burmu sa prsta i odnela je sa sobom. Interesantno, nije ni probala da beži iz grada ili nešto slično.

Znala je da će se istina otkriti i zaista, posle nekoliko dana, policija joj je došla na vrata i uhapsila je. Uporedili su otiske prstiju iz hotela sa Anikinim i došli do rezultata. Anika sada sedi u zatvoru, ali zna da je uništila Sergejev život, baš kao što je i on njen prekidom veze.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.