OSTAVILA JE MUŽA KAD JE VIDELA KAKO JU JE UPISAO U MOBILNOM: Nije ni čudo, KAKAV JOJ JE NADIMAK DAO!
Foto: Profimedia

bizarno

OSTAVILA JE MUŽA KAD JE VIDELA KAKO JU JE UPISAO U MOBILNOM: Nije ni čudo, KAKAV JOJ JE NADIMAK DAO!

Veoma zanimljivo!

Objavljeno:

Prevara, finansijski problemi, zlostavljanje - iako najčešći razlozi za razvod braka, nisu oni najčudniji. Huffington izdvojio je 10 najbizarnijih razloga za razvod, koji su ujedno pokazatelj da će ljudi uvek pronaći povod - ako to žele.

Mužu se nije svideo animirani film "Snežna kraljica"

Da različiti ukus u filmovima može biti presudan za brak, dokazala je Japanka koja je zatražila razvod zato što se njenom partnerom nije svideo animirani film "Snežna kraljica" ili "Frozen". Prema pisanju britanskog lista Metro News rekla mu je ako ne može shvatiti zašto je film dobar, nešto s njim ozbiljno nije u redu.

Ženu je opseo duh

Muškarac iz Dubaija kao razlog za razvod braka naveo je duha. Supruga je odbila spavati s njim, a njena porodica takvo je ponašanje opravdala duhom iz arapske mitologije. Nju je opseo duh, a nekoliko religijskih stručnjaka pokušalo je na njoj izvesti egzorcizam.

Muškarcu je pukla proteza za penis

Jedan je Rus nakon što je saznao da mu supruga nije zadovoljna u krevetu ugradio protezu za penis. Tokom jedne od vrućih igrica, proteza je pukla, ali je obećao da će nabaviti novu. To međutim nije bilo dovoljno brzo. Njegova je supruga rekla da joj je dosta neuspeha u krevetu i želi razvod.

Žena je imala ogromnu želju za seksom

Ni previše seksa nije dobro za brak, ako je sudeći po Indijcu koju je upravo zbog toga zatražio razvod. Svoju je suprugu nazvao agresivnom, tvrdoglavom i autoritativnom ženom koja ga tera da pije lijekove kako bi bio bolji u krevetu. Takođe, rekao je da mu je pretila da će spavati s drugim muškarcima ako je on ne može zadovoljiti.

Muškarac je suprugu u mobilnom upisao pod "Guantanamo"

"Medo", "ljubavi", "srećice" - sve to jednom Saudijcu nije bilo dovoljno dobro već je svoju suprugu u mobilnom memorisao pod "Guantanamo". Ona je zbog toga podnela zahtev za razvod. On se pravdao time da želi zaštititi svoju privatnost, odnosno ne želi da drugi vide kad ga supruga zove. Njoj se nije svidelo da ju uspoređuje sa zloglasnim vojnim zatvorom.

Ženi je papagaj otkrio da ju muž vara

Kućni ljubimci vas mogu spojiti, ali i razdvojiti što potvrđuje slučaj u Kini. Žena je posumnjala da ju muž vara kad je njena papiga ponavljala reči "razvod", "volim te" i "budi strpljiva". Navodno to nije izolovan slučaj.

Žena je udomila 550 mačaka

Muškarac je podneo zahteev za razvod nakon što je njegova supruga udomila 550 mačaka, piše Times of Israel. On je tvrdio da nema gdee spavati ni jesti, a par se čak i pokušao pomiriti. Međutim, odustali su jer se supruga nije htela odreći svojih kućnih ljubimaca.

Muškarac je čistoću doma shvatao preozbiljno

Nemica se razvela od supruga nakon 15 godina braka zato što je on bio previše opsednut čistoćom i čišćenjem. Nikada nije mogla shvatiti njegov perfekcionizam, ali kap koja je prelila čašu bila je ona kad je srušio zid jer je bio previše prljav.

Žena je poljubila konja

Muškarac se razveo od supruge nakon što je na društvenoj mreži vidio fotografiju na kojoj njegova supruga ljubi konja. Supruga je rekla da je to samo dokaz njene ljubavi prema arapskim konjima i da ne želi biti s muškarcem koji smatra da je to varanje.

Prevara iz 1940-ih

Ialijanski par razveo se 2011. godine zbog prevare iz 40-ih godina. Muškarac od 99 godina zatražio je razvod od svoje 96-godišnje supruge zato što je pronašao ljubavna pisma koje je 40-ih godina razmenjivala sa drugim muškarcem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.