MOJ MUŽ JE IMAO AFERU SA MOJOM MAMOM! Uhvatio ih je moj SIN!
Foto: Profimedia

pakao

MOJ MUŽ JE IMAO AFERU SA MOJOM MAMOM! Uhvatio ih je moj SIN!

Njen video je postao viralan na TikTok-u nakon što je podelila šokantnu priču o tome kako je dan nakon svog 33. rođendana otkrila da je njen suprug spava s vlastitom majkom i to pet godina

Objavljeno:

Šokantnu priču o tome kako je saznala da ju je suprug pet godina varao s vlastitom majkom podelila je na TikToku. Jedno je otkriti da vas partner vara, sasvim je druga stvar saznati da ima aferu s jednim od vaših članova porodice. Ali upravo se to dogodilo Džejmi Voker, majci dvoje dece iz SAD-a.

Njen video je postao viralan na TikTok-u nakon što je podelila šokantnu priču o tome kako je dan nakon svog 33. rođendana otkrila da je njen suprug spava s vlastitom majkom i to pet godina. U nizu videozapisa Jamie je objasnila kako je njensin tinejdžer prvi otkrio istinu 2011. godine nakon što je jednog dana ušetao u soba te zatekao oca i baku.

@jwalkersong

Goofballs... answering the most common questions from the affair story. Stay tuned for more stories. ##cheating ##ex ##answers ##comments ##forupage ##story

♬ original sound - jwalkersong

- Moj je sin naletio na sada već bivšeg supruga s mojom mamom, a radili su ono što su očito radili već poslednjih pet godina. Došlo je do obračuna, moj je sin rekao: 'Ako joj ne kažeš, ja ću joj reći' - ispričala je.

- Moj bivši suprug odlučio je da želi biti taj koji će mi to reći, pa me poveo na dugačku vožnju koja je završila na parkiralištu Walmarta, obavili smo ozbiljan razgovor i rekao mi je da to traje poslednjih pet godina - nastavlja. JDžejmi je bila pogođena istinom, ali tvrdi da zbog finansijskih ograničenja nije mogla odmah napustiti muža.

- Bila sam u šoku i nisam znala što učiniti. Tada nisam bila u mogućnosti finansijski se brinuti o sebi ili deci, pa smo se nekako nosili s tim i odradili terapiju - priznaje ona. Obitelj se kasnije preselila u Tenesi u pokušaju da ostavi prošlost iza sebe i započne novi život - no njen suprug nije mogao ostati veran i navodno ju je ponovno prevario, ovaj put sa 60-godišnjom saradnicom. Par se konačno razveo 2017. godine, a njen se suprug u međuvremenu oženio saradnicom. U dodatnim isečcima Džejmi odgovara na neka od gorućih pitanja svojih pratitelja - uključujući i to kako se sa svime nosio njen sin, koji danas ima 25 godina.

- Moj sin koji je tada imao 16 godina i imao je to traumatično iskustvo te se dobro drži, malo se mučio - tvrdi Džejmi. Rekla je da njen sin, razumljivo, nije u sjajnim odnosima s tatom niti bakom, ali njezina ćerka i dalje ima kontakt sa svojim ocem. Džejmi se takođe otvorila o tome kakav je njen odnos s mamom danas, rekavši kako ga je u potpunosti prekinula u prve četiri godine jer joj je trebao 'prostor za ozdravljenje' i nije želela imati posla s njom. Dodala je da su stvari između njih dve tokom poslednjih godinu dana počele biti bolje, ali i dalje neće voditi nikakav razgovor o bivšem suprugu, piše Mirror.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.