Verujte mu! 5 sigurnih znakova da je muškarac zaljubljen u vas (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

zaljubljen do ušiju

Verujte mu! 5 sigurnih znakova da je muškarac zaljubljen u vas (FOTO) (GIF)

Ponekad niste baš sigurni u njegova osećanja jer nikako ne možete rastumačiti njihove signale, zato postoje znaci po kojima ga možete provaliti
Objavljeno:

3. Ne ponaša se kao da vas kontroliše

Kada se muškarac ponaša kao da vas kontroliše, to nije ljubav. To je opsesija. S druge strane, ako se ponaša kao da vas ne kontroliše i kaže vam da se slaže sa svime što radite to znači da on poštuje vas i vašu slobodu. Samim tim, želi da budete deo njegovog sveta i zaljubljen je u vas.

foto: Profimedia

4. Veruje vam

Ukoliko ste se uverili da vam on veruje, to je apsolutno odlično. Poverenje je vrlo važna stvar u svakoj vezi, čak i na njenom samom početku. Ako verujete jedno drugom, to je znak da ste već i više nego samo zagrejani za vezu. To je i jedan od sigurnih znakova da je on zaljubljen u vas, ali i vi u njega.

foto: giphy

5. Kaže vam da vas voli

Većina muškaraca neće reći ženi da je voli, ako to zaista ne misli. Ako vam kaže da vas voli i da sa vama želi da provede što više vremena, to onda nije znak da je zaljubljen – on je prešao u novu dimenziju osećanja prema vama i vi ste mu vrlo, vrlo važni. Ako je rekao da vas voli, zaista je to i mislio.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.